Fiets leasen | De toekomst van de Nederlandse cultuur?

Nederland staat wereldwijd bekend om de hoeveelheid fietsen die we gebruiken. Waar in andere landen het gemiddeld aantal fietsen per persoon onder de 1 ligt zitten we in Nederland bijna op de 2. Iedereen heeft wel een fiets. Of dit er nu een is van 50 euro van marktplaats of een van 3000 euro. Maar deze Nederlandse cultuur gaat de komende jaren flink veranderen. Veel mensen zullen overstappen op elektrische fietsen en ook zal er een toename in fiets leasen komen. Net als bij de automarkt zullen steeds meer bedrijven hun werknemers voorzien van een mooie nieuwe fiets voor een vast bedrag per maand.

De voordelen voor een werkgever

Natuurlijk is het voor een werkgever pas aantrekkelijk om een zakelijk leasecontract af te sluiten wanneer er ook iets voor hem of haar in zit. Een fiets leasen biedt gelukkig ook veel voordelen. Zo draagt het bij aan de verduurzaming van de onderneming omdat de werknemers geen auto’s of scooters meer zullen gebruiken om naar het werk te komen. Tegelijkertijd zullen werknemers meer bewegen waardoor het dus bijdraagt aan het welzijn van de werknemers. Iets wat veel van hen zullen merken en waarderen. Daarbij biedt het leasecontract zelf ook velen voordelen. Zoals onder andere een jaarlijkse onderhoudsbeurt, een verzekering tegen diefstal en schade, en gratis pechhulp. Op die manier heb je als werkgever én werknemer geen bijkomende kosten en is het elke maand een vast bedrag. Wat er ook gebeurt.

Meer informatie over leasen?

Mocht u na het lezen van dit artikel interesse hebben in het leasen van een fiets. Zakelijk of particulier. Dan kunt u onze website bezoeken en ons aanbod en alle mogelijkheden bekijken. Op die manier maakt u het makkelijk voor uzelf. Daarbij kunt u altijd contact opnemen voor eventuele vragen. Wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze.