Funderingsherstel | Een ingewikkeld traject vereenvoudigd

Funderingen zijn cruciale onderdelen van onze huizen. Zonder een goede fundering kunnen we natuurlijk geen huizen bouwen. Maar ook met funderingen kan er nog wel eens iets mis gaan. Net als eigenlijk alles op aarde, kunnen funderingen ook kapot gaan. Er kunnen gaten of scheuren in komen. We zien dit voornamelijk bij mensen die wonen in huizen waarbij de fundering meerdere jaren geleden is geplaatst. Bij een kapotte fundering kunnen wij langskomen voor funderingsherstel. Hoe dat allemaal in zijn werk gaat lees je hieronder.

Hoogwaardig funderingsherstel

Bij ons kun je er vanuit gaan dat alles voor u verzorgt wordt. Omdat een kapotte fundering erg vervelend kan zijn en omdat je er serieuze problemen mee kan krijgen is het belangrijk dat we snel beginnen met het funderingsherstel. We hebben verschillende technieken die we kunnen toepassen om de fundering snel te repareren. Dit doen we ook samen met moderne en kwalitatief goede machines. Hierdoor is het een kwestie van tijd om de fundering te kunnen repareren. Hierbij kunnen we ook gebruik maken van een methode waarbij we stalen buispalen gebruiken. Hierdoor is de kans op trillingen in de woning minimaal. Wanneer een vrachtwagen langs de woning rijdt worden alle trillingen in de grond opgevangen door de fundering.

Het traject

Om te starten met onze werkzaamheden beginnen wij natuurlijk met het bespreken van uw wensen. We kijken naar wat u wilt en of wij u hiermee van dienst kunnen zijn. Hierbij bespreken we ook meteen de kosten zodat u weet hoeveel u er aan kwijt bent. Wanneer u akkoord gaat zullen wij beginnen met onze werkzaamheden. Voor meer informatie over onze werkwijze of voor een gesprek over alle mogelijkheden en de tijd dat we er mee bezig zijn kunt u onze website bezoeken. Natuurlijk kunt u ook contact met ons opnemen via het contactformulier of via ons telefoonnummer.