Geen zorgen met BSO de Bilt

Een BSO breng je daar je kinderen heen? Het antwoord is ja absoluut. Wel naar BSO de Bilt. Dit is de meest kindvriendelijke en betrouwbare kinderopvang die er bestaat. Mijn kinderen zitten hier nu al enkele jaren en zij hebben het heel erg naar hun zin. Steeds wanneer ik ze ophaal hebben ze weer de mooiste verhalen te vertellen. Of ik het moeilijk vond om mijn kinderen bij een opvang te brengen? Ja dat vond ik zeker moeilijk, maar nu ik er later op terugkijk weet ik niet zo goed meer waarom. Deze kinderopvang heeft mij nog nooit teleurgesteld. Ze hebben zelfs mijn verwachtingen overtroffen.

De kindervriend

BSO de Bilt is zoals ik al zei heel kindvriendelijk. Ze doen er alles aan om je kinderen te helpen en om ze op hun gemak te stellen. De kinderopvang is gericht op het gezond houden van je kind. Hier kan een lekkere appel of banaan natuurlijk niet bij ontbreken. Met genoeg beweging op de dag is gezond zijn voor uw kind een makkie. Ook wanneer het wat slechter weer is kunnen kinderen voldoende bewegen op BSO de Bilt. Mijn kinderen zijn soms helemaal uitgeteld wanneer ze weer naar huis mogen. Dit is soms best fijn, want dan kunnen ze nog even eten en dan snel naar bed. Zo zijn ze toch elke dag goed uitgerust voor school.

Shuttle

Uw kind heeft natuurlijk ook andere verplichtingen naast school. Bijvoorbeeld zwemles of muziekles. Wees niet bang dat uw kind niets meer kan of mag doen wanneer hij naar BSO de Bilt gaat, want deze opvang zorgt ervoor dat je kinderen bij de zwemles komen met hun eigen shuttleservice. Ze zorgen er niet alleen voor dat de kinderen bij hun zwemles komen, maar ook dat ze er op tijd zijn en dat ze weer terug worden gebracht naar de BSO.