Geluidsisolerende deuren gemaakt naar uw wensen

Geluidshinder in bijvoorbeeld uw gebouw, zoals een kantoor, fabriek of muziekstudio is enorm hinderlijk. Daarbij kan het in sommige situaties slecht zijn voor het gehoor indien geluidsisolatie niet op orde is. Ook is het van belang dat uw werknemers ongestoord kunnen werken of dat de muziek in uw studio optimaal klinkt! Geluidsisolerende deuren zijn hierin vaak de ontbrekende schakel om geluidshinder tegen te gaan. Door de deuren op maat naar uw wensen te laten ontwikkelen en monteren, bent u zeker van optimale geluidsisolatie.

Type geluidsisolerende deuren

Aan elke toepassing worden andere eisen gesteld. Zo zal het voor een muziekstudio minder relevant zijn dat brandwerendheid een onderdeel is van de geluidsisolerende deuren. Terwijl dit voor een industriële toepassing juist een grote bijdrage kan leveren in veiligheid. Hetzelfde geldt dan ook voor het ontwerp van de deuren.

De deuren worden op basis van uw wensen samengesteld. Zo geeft u het aantal benodigde deuren en de afmetingen door met de gewenste eigenschappen en beslag. De mogelijkheid om tot in grote mate uw eigen wensen door te voeren in uw deuren, biedt veel mogelijkheden. Op basis van uw wensen vindt de productie plaats, van ontwerp tot oplevering en installatie.

De beste certificeringen

De geluidsisolerende deuren beschikken over de beste geldende certificeringen in de EU. Hierop zijn de deuren getest om aan alle geclaimde eigenschappen te voldoen, zoals de mate waarin geluidsisolatie gerealiseerd is of hoe brandwerend de deur is. Daarbij wordt gebruik gemaakt van de meest duurzame materialen, hiermee wordt u een lange levensduur gegarandeerd.

Uiteraard beschikken de deuren over een aantal standaard eigenschappen om deze kwaliteit te waarborgen. De deuren worden uit staal vervaardigd met een dikte van 80 of 103mm. Deze zijn dubbelwandig en gevuld met een hoogwaardig geluidsabsorptie pakket. Optioneel kunnen de deuren uitgevoerd worden met aluminium of RVS. Bekijk de uitgebreide mogelijkheden op de website!