Genieten van het weer? Kom langs steunzolen Rotterdam!

Eindelijk! Nu de klok een uur vooruit gegaan is en de zomertijd is ingegaan, kunnen we toch wel zeggen dat het voorjaar nu écht begonnen is. Helaas zitten we nog steeds in een pandemiesituatie, waardoor het niet mogelijk is om leuke uitjes te doen. De enige oplossing is, jawel, nog meer wandelen. Maar wat nu als het wandelen niet meer soepel gaat? Dit zou betekenen dat het enige uitje dat nog mogelijk is in het water valt! Gelukkig zijn hier oplossingen voor, en die oplossingen worden je geboden bij steunzolen Rotterdam.

De diensten van Steunzolen Rotterdam

Bij steunzolen Rotterdam staat één dienst centraal: zorgen dat u weer op een prettige manier kan lopen. Dit gebeurt op verschillende manieren. De eerste oplossing is vaak de meest makkelijke: het laten aanmeten van steunzolen. We hebben het hier bewust over het laten aanmeten, omdat er een verschil is tussen de steunzolen uit de winkel en de steunzolen van Steunzolen Rotterdam. Bij het aanmeten wordt er namelijk gekeken naar de wandelbehoefte en de steunbehoefte van de persoon. Mochten steunzolen niet helpen en is er een groter, achterliggend probleem, dan worden er orthopedische schoenen gemaakt.

Orthopedische schoenen

Het maken van orthopedische schoenen is een zeer technisch proces. Allereerst maakt de schoenmaker een 3D-scan van uw voet. Zo weten we zeker dat de schoen precies op maat zal zijn. Om toch nog eventuele fouten uit te sluiten, maakt steunzolen Rotterdam eerst een doorzichtige passchoen. Zo sluiten we eventuele problemen bij de hak of het voetbed volledig uit. Wanneer alles naar wens is, beginnen we met het maken van de schoen. Dit gebeurt volledig op basis van uw wensen. Want een schoen moet natuurlijk niet alleen lekker zitten, maar ook esthetisch goed zijn. Hierdoor ervaart u weer optimaal het wandelplezier en kunt u genieten van de natuur in deze vreemde tijd. Maak snel een afspraak!