Genoeg reden om ons in te huren voor jouw glasbewassing

Als bedrijf weet je maar al te goed hoeveel vooroordelen mensen kunnen hebben. Zonder iets te weten, hebben ze vaak al een oordeel klaarliggen over verschillende zaken. Zo ook over jouw bedrijf. Daarom is het belangrijk dat je pand er altijd netjes en verzorgd uitziet. Dit geldt voor zowel de binnen als de buiten kant. Binnen zal je hal er als eerste strak uit moeten zien. Hier komen klanten binnen en hier begint de eerste indruk. Zorg ervoor dat er meubilair staat waar men kan zitten en leg er boekjes bij die de link leggen met uw bedrijf. Daarnaast mag hier niet te veel troep liggen, zo blijft het overzichtelijk en georganiseerd.

 

Schoon pand

Voor de buitenkant van uw pand is het de bedoeling dat deze er schoon uitziet. Dit is waar u ons voor inhuurt. Wij zijn een erkend glasbewassing bedrijf. Dat graag uw glazen voor u wast. Dit is niet het enige wat wij voor u kunnen doen. Naast glasbewassing, nemen wij ook gelijk andere vuilen stukken mee van uw pand. Denk hierbij aan richels, randen en natuurlijk de kozijnen. Deze staan soms helemaal groen van het mos en dit zorgt voor een vies gezicht. Wij bezitten de juiste middelen om dit alles weg halen en het pand weer te laten blinken.

 

Hoogte

Wij doen niet alleen panden die maar twee verdiepingen hebben. Als glasbewassing bedrijf hebben wij veel verschillende hoogwerkers, hangbakken en ladders om ook de hoge gebouwen te kunnen schoonmaken.  U hoeft zich dus geen zorgen te maken wanneer u een hoge wolkenkrabber heeft als bedrijfspand. Wij zijn bekend met alle risico’s en gebruiken hiervoor verschillende veiligheidsspullen voor. Al onze medewerkers zijn ook in het bezit van certificaten die bedoeld zijn voor risicovolle omgevingen. Hiermee weten zij precies wat ze moeten doen wanneer er iets misgaat. Hiermee zijn wij het meest geclassificeerde glasbewassing bedrijf.