Gespecialiseerd expediteur in Rotterdam

Wie zijn wij

Uw vracht laten importen of exporteren? Wij ontzorgen je graag van deze dienst. Sinds 1934 zijn wij actief als expediteur in Rotterdam en ontzorgen het gehele logistieke proces voor tal van klanten. Met steeds toenemende vraag naar onze diensten onder andere dankzij de razendsnelle opkomst van webshops blijven wij als bedrijf groeien in onze mogelijkheden op het gebied van logistiek. Klanten weten dat zij op ons kunnen bouwen vanwege onze kwaliteit service en succesvolle aanpak wat leidt tot langdurige samenwerkingen waarin klanttevredenheid onze hoogste prioriteit is. We helpen u als Expediteur in Rotterdam graag verder!

Onmisbare schakel in ieders logistieke keten

Met 170 directe aanloophavens over de gehele wereld zijn wij als expediteur in Rotterdam in staat om op ruim 700 bestemmingen in zowel Europa als buiten de EU vrachten te exporteren. Onze ervaring leidt tot veel kennis van de markt en weten hier dan ook goed op in te spelen. Onze flexibiliteit zorgt ervoor dat wij altijd aan de wensen van de klant kunnen voldoen. Met veel verschillende diensten die wij aanbieden zijn wij een onmisbare schakel geworden voor ieders logistieke keten. Door het gehele proces houden wij u op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen rondom uw vracht.

Douanezaken

Door de jaren heen hebben wij als expediteur in Rotterdam een vertrouwelijke band weten op te bouwen met de douane. Dit heeft ertoe geleidt dat wij sinds 2010 AEO-gecertificeerd zijn en u geheel kunnen ontzorgen van alle papieren die u nodig heeft om uw vracht te importen of exporteren. Zo hoeft u er niet meer naar om te kijken en kunt u zich richten op andere belangrijke zaken.

Contact

Mocht u geïnteresseerd zijn in onze diensten als expediteur in Rotterdam of heeft u verdere vragen en/of opmerkingen kunt u gerust contact met ons opnemen zodat wij u vakkundig te woord kunnen staan en waar nodig advies op afstand kunnen geven.