Gespecialiseerd orthopedisch schoenmaker inschakelen

Over ons

Door middel van onze jarenlange ervaring als orthopedisch schoenmaker weten wij als geen ander hoe de markt in elkaar steekt. Als bedrijf zijn wij al bijna 200 jaar gespecialiseerd in het ontzorgen van de pijn die mensen ervaren aan hun voeten. Onze kennis en ervaring weten wij optimaal in te zetten waardoor wij onze klanten met precisie kunnen helpen. Tegenwoordig kijken mensen alleen nog maar naar de maat waarvan zij denken dat zij deze passen. Echter zijn er veel meer aandachtspunten waar je op moet letten. Daarom helpen we je graag verder en bieden advies op maat!

Ervaring

In het jaar 1827 begon Johannes Matthias zich te specialiseren als orthopedisch schoenmaker. In die tijd waren er nog geen linker- en rechterschoenen waardoor wensen hun ‘schoenen’ al na vrij korte tijd de prullenbak inwierpen. Een aantal generaties later specialiseerde Matthias Antonius Johannes zich in orthopedisch schoeisel vanwege de opkomst van confectieschoenen. Tijdens het vieren van ons 100-jarig bestaan hebben wij de eer gekregen om het predicaat Hofleverancier in handen te mogen hebben. Ook hebben wij toen 24 paar op maat gemaakte schoenen mogen maken voor Koningin Wilhelmina, prins Hendrik en hun dochter Juliana.

De zesde generatie heeft het familiebedrijf overgenomen. Al van jongs af aan hielpen de kinderen van voormalig eigenaar Wilbert in de zaak en hebben nu de leiding in het bedrijf. Terwijl Christiaan gespecialiseerd orthopedisch schoenmaker is houden de 2 zusjes, Pamela en Marjolein zich bezig met administratieve doeleinden.

Service

Ervaring leert dat zowel wij als orthopedisch schoenmaker als de klant het op prijs stelt om goed contact te behouden om eventuele miscommunicaties, ongeregeldheden of onverwachte verrassingen te voorkomen. Klanttevredenheid staat bij ons namelijk op 1. We zoeken de juiste oplossing voor uw voet zodat je binnen no-time verder kunt wandelen!

Contact

Mochten er verdere vraagstukken zijn of ben je geïnteresseerd in onze diensten, neem dan gerust contact op zodat we je vakkundig te woord kunnen staan en waar nodig advies op afstand kunnen bieden.