Gezonde en verse noten kopen

Veel mensen zijn dol op noten. Dit komt omdat er veel verschillende soorten noten verkrijgbaar zijn. Iedereen heeft dus wel een soort noot dat hij of zij lekker vind. Daarnaast zijn nootjes ook een heel eenvoudig tussendoortje voor bij de film of een borrel. Noten kopen wordt vaak gedaan in de supermarkt. Een supermarkt biedt natuurlijk voor verschillende soorten. Echter als je kijkt naar het aanbod gezonde noten dan valt het aanbod juist erg tegen. Dit is natuurlijk erg zonde aangezien steeds meer mensen beter letten op wat ze eten.

Gezonde noten kopen

Steeds meer mensen letten dus op wat zij eten. Zo zien we bijvoorbeeld steeds meer vegetariërs of mensen die veganistisch eten. Ook deze mensen moeten aan de juiste hoeveelheid voedingsstoffen komen en hebben dus een goede vleesvervanger nodig. Noten bieden hiervoor de perfecte oplossing. Echter willen mensen natuurlijk niet alleen vette en gezouten noten eten. Gelukkig zijn er ook veel gezonde noten. Deze zijn misschien in een supermarkt lastiger te vinden en daarom is het een goed idee om naar een (online)notenboer te stappen. Hier vind je ook veel gezonde noten die naast heel gezond ook nog eens erg vers zijn. Ideaal voor wanneer u minder of geen dierlijke producten eet!

Wat is een gezonde noot?

Maar wat is dan een gezonde noot? Een gezonde noot is een noot zonder toegevoegde smaakstoffen. Er is dus geen zout, suiker of olie aan toegevoegd. De noot is helemaal onbewerkt en is dus ook niet vooraf gebakken. Vrijwel alle noten bevatte van zichzelf namelijk erg veel gezonde bouwstoffen. Echter is niet iedere noot even gezond en bevat ook niet ieder noot dezelfde bouwstoffen. Gezonde noten passen gelukkig wel in ieder dieet wat het perfect maakt om tussendoor te nuttigen. Belangrijk is wel dat je het houdt bij de dagelijks aanbevolen hoeveelheid!