Glas vervangen

Glas is een breekbaar materiaal, het komt regelmatig voor dat er opeens een scheur of barst in het glas zit. Het is belangrijk om snel het glas te vervangen als dat gebeurt, zodat uw huis veilig en warm blijft. Glas vervangen kunnen wij zeer nauwkeurig en professioneel. Daardoor weet u altijd zeker dat het nieuwe glas perfect past en de isolerende werkzaamheid gewaarborgd is. We verwijderen dus niet alleen uw oude glas, we plaatsen ook het nieuwe raam. Zo krijgt u van ons de beste service.

Verschillende glassoorten

Er zijn enorm veel verschillende glassoorten te krijgen op de markt om uit te kiezen. Zo zijn er bijvoorbeeld: HR++ glas, figuurglas, enkelglas, hardglas, zonwerend glas, spiegelglas, veiligheids- en isolatieglas. Hardglas is bijvoorbeeld veel sterker dan andere glassoorten en isolatieglas doet wat er in de naam staat: isoleren. De keuze die u maakt voor een bepaalde soort glas is afhankelijk van uw woning en bijbehorende wensen. Als u in een omgeving woont waar erg veel woninginbraken plaatsvinden, zou hardglas een goede optie zijn om uw huis zo veilig mogelijk te maken. Woont u in een oud huis? Dan is isolatieglas misschien wel een goede optie om geld op de energierekening te besparen.

Redenen om glas te vervangen

Glas vervangen gebeurt over het algemeen om bepaalde redenen, je vervangt niet zomaar de ramen in je huis. Is het raam kapot? Dan moet er natuurlijk nieuw glas geplaatst worden. Als je dan toch al bezig bent is het aan te raden om meteen te kiezen voor een betere glassoort dan u had. Dat is de volgende reden waarom veel mensen hun glas vervangen: isolatie! Als u voor de juiste glassoort kiest, is het aanzienlijk gemakkelijker om uw huis te isoleren. Wilt u graag uw glas vervangen? Kies dan voor ons! Klik op een van de linkjes in dit artikel en neem contact met ons op.