Glasbewassing

Glasbewassing is een belangrijk onderdeel van onderhoud en schoonmaak van bedrijfspanden. Daarom moet dit ook goed uitgevoerd worden, op een veilige manier. Vooral voor gebouwen met meerdere verdiepingen kan het lastig zijn om de ramen te bereiken. Tenzij je de juiste machines en materialen hebt.

Het aanschaffen van deze producten is duur en is zonde van het geld als je het maar één keer in de zoveel tijd gebruikt. Dat is de rede dat je beter een specialist kan inhuren om het voor je te laten doen. Dat is waar wij je mee kunnen helpen. Ons bedrijf houdt zich namelijk al bijna 50 jaar bezig met glasbewassing. Vandaar de grote lading aan kennis over schoonmaak middelen en technieken.

Glasbewassing werkzaamheden

Het is goed om te weten dat wij ons alleen bezig houden met glasbewassing en andere schoonmaak diensten voor bedrijven. Particulieren zijn dus uitgesloten.

Om de ramen perfect schoon te kunnen maken en het zo lang mogelijk mooi te houden gebruiken we speciale schoonmaak technieken. Zo maken we gebruik van telescopische glasbewassing. Dit houdt in dat door middel van gemineraliseerd water, ofwel osmose, het glas langer mooi blijft en er geen strepen ontstaan. Wij nemen alle benodigde materialen en machines mee naar de locatie van jou bedrijf. Als het nodig is kunnen wij ook zorgen voor hoogwerkers of rolsteigers.

Interesse in glasbewassing voor jou bedrijfspand

Dus als je interesse hebt in onze glasbewassing diensten of één van onze andere schoonmaak diensten dan kan je ons contacteren. Wij zijn telefonisch bereikbaar doordeweeks van 9:00 tot 17:00. Verder kan je ook een mailtje sturen of het contact formulier invullen. Al de contact gegevens zijn aanwezig op onze website.

Wanneer je vragen hebt over het financiële plaatje van de werkzaamheden dan kan je een vrijblijvende offerte aanvragen op de website. Dan krijg je een idee wat je ongeveer kan verwachten uit te geven voor de glasbewassing diensten.