Goederen efficiënt transporteren met vervoer over zee

Stel je voor dat we geen transportbedrijven hadden vlak voor kerst. Dan had niemand iets kunnen kopen voor elkaar en dan waren we allemaal erg ongelukkig geworden. Maar bij transport zit veel meer dan alleen het transportbusje wat het pakketje aan jou de deur aflevert. Bedrijven die bepaalde producten maken leveren in enorme getalen producten af en voor veel van deze bedrijven is vervoer over zee de meest efficiënte oplossing.

Het complete transportproces

Wanneer jij iets besteld wordt er een enorme cyclus ingezet. Er zijn meerdere bedrijven die voor jou aan het werk gaan en wij zoeken altijd naar manieren om jouw pakket zo snel en efficiënt mogelijk bij jouw deur te krijgen. Zo wordt eerst de bestelling verwerkt door het betreffende bedrijf. Vervolgens wordt het product wat jij hebt besteld uitgezocht in het magazijn en opgestuurd naar een transportbedrijf. Maar voor dat we hier zijn moet het magazijn van het bedrijf ook gevuld worden. En dit gaat vaak via vervoer over zee. Zo kunnen we grote hoeveelheden producten tegelijkertijd vervoeren op een vrachtschip. Vervolgens komt het bij ons aan in de haven van Rotterdam en vanaf hier worden de winkels aangevuld door middel van vrachtwagens. Wanneer je vervolgens een bestelling plaatst zal de bestelling worden opgestuurd naar een postbedrijf en dat postbusje is het enige wat u ziet.

Meer informatie of samenwerken?

Wilt u meer informatie over onze werkzaamheden of de mogelijkheden met ons samen te werken kunt u onze website bezoeken of telefonisch contact met ons opnemen om te vragen naar de mogelijkheden.