Haal uw personeel bij uitzendbureau Zoetermeer

Wij als slagerij hebben al tijdje problemen met het verkrijgen van goed personeel. Om die reden zijn wij met uitzendbureau Zoetermeer in aanraking gekomen. Er was een lange tijd geen personeel ter beschikking dat hun werk goed deed. Ook waren de mensen die bij ons terecht kwamen meestal niet gemotiveerd en kwamen zij enkel werken omdat ze al een tijdje niet aan het werk kwamen. Hierdoor liep ook de zaak een tijdje wat slechter. Dit was niet goed voor ons, wij werden de slager die de mensen liever ontweken. Door uitzendbureau Zoetermeer is hier verandering in gekomen. Zij sturen ons steeds vakmensen. Die verstand hebben van hun zaken en die er altijd gemotiveerd bij lopen.

Het beste personeel

Uitzendbureau Zoetermeer stuurt dus alleen hun beste mensen naar ons toe. Dit personeel komt ook altijd op tijd en heeft altijd de juiste kleding aan wanneer zij komen werken. Daarnaast zijn ze heel flexibel. De werktijden van een slager kunnen soms erg verschillen. Tijdens de feestdagen hebben wij het behoorlijk druk en in deze tijd zullen wij eerder moeten beginnen en zijn het lange dagen. Maar klagen doet het personeel niet. Ze zijn erg vriendelijk naar de klanten toe en doen hun best om de wensen van de klant zoveel mogelijk te vervullen.

Bedankt!

Onze dank is groot, dat kun je wel zeggen. Dankzij uitzendbureau Zoetermeer zijn wij nu de meest bezochte slagerij in de omgeving. Onze omzet is maar liefst verdubbeld vergeleken met ons uiterste diepte punt. Wil jij net als ons ook je zaak er weer bovenop krijgen. Maar is je personeel niet heel goed of heb je juist niet veel personeel? Geef een belletje naar uitzendbureau Zoetermeer en zij helpen je graag. Ze zorgen ervoor dat je personeel krijgt dat weet wat ze moeten doen en wat er van ze wordt verwacht.