Het verpleegoproepsysteem van de toekomst

De druk in de zorg neemt toe. Er zijn steeds meer ouderen die zorg nodig hebben. Het aantal zorgverleners neem tegelijkertijd niet genoeg toe om deze vraag op te vangen. Het is daarom belangrijk om de zorg te ondersteunen met zorgtechnologie. Om de zorg zo eerlijk mogelijk te verdelen is het gebruiken van een verpleegoproepsysteem dé oplossing. In dit artikel zullen wij je meer vertellen over onze innovatieve zorgoplossingen op het gebied van communicatie.

Zusteroproepsysteem

Het zusteroproepsysteem is een communicatiesysteem voor zorginstellingen. Met één druk op de knop wordt er een melding gestuurd naar de juiste zorgverlener. Dit lijkt een heel eenvoudig systeem, toch is dit systeem ontwikkelt tot een breed functionerend oplossing. Wij hebben een verpleegoproepsysteem die wij op maat kunnen maken voor elke zorgorganisatie in Nederland. Met onze kennis en expertise kunnen wij bestaande processen integreren in één goed functionerend systeem.

Waarom ons oproepsysteem anders is

Door de ontwikkeling van zorgtechnologie is er veel mogelijk. Het is mogelijk meerdere apparatuur te koppelen en samen te laten werken om een beter overzicht en systeem te krijgen. Door bij ons een verpleegoproepsysteem aan te schaffen hoeft u het huidige apparatuur niet weg te doen. Wij koppelen het huidige systeem aan onze software waardoor u kosten bespaart.

Meer veiligheid in de zorg

Door een tekort aan handen in de zorg zal de zorg op een betere manier verdeeld moeten worden. Het oproepsysteem van ons kan een gepersonaliseerde aanpak realiseren voor elke zorgvraag. Door een melding direct naar de juiste zorgverlener te sturen, worden andere zorgverleners niet onnodig overbelast. Dit zorgt voor meer rust op de afdelingen. Het is ook makkelijk te communiceren naar andere zorgverleners via een mobiele app. Hierdoor is het oproepen van assistentie bij noodsituaties veel eenvoudiger. Door het oproepsysteem zal er ondanks een te kort aan personeel bij noodsituaties op tijd ingegrepen kan worden.

Bent u nu ook geïnteresseerd in een moderne oproepsysteem? Neem dan contact met ons op.