Hoe het hele lichaam thuis te pompen? Effectieve training voor mannen

Slechts vijf basisoefeningen die alle spiergroepen zullen trainen.
Helaas hebben we nu tijdelijk niet de mogelijkheid om naar de sportschool te gaan om fit te blijven. Maar wanhoop niet. Thuis train je net zo effectief als in een speciaal ingerichte ruimte. En dat heeft zijn voordelen: je hoeft in ieder geval geen tijd meer te besteden aan de weg naar het fitnesscentrum en terug. Samen met fitness- en bokstrainer Gideon Akande hebben we het over vijf effectieve oefeningen voor mannen die thuis alle spiergroepen oppompen.

Hoe thuis trainen?
Verzamel voordat je begint met trainen het verlangen om aan jezelf te werken en het verlangen naar een gezond, strak lichaam. Een paar eenvoudige maar belangrijke details zullen u helpen de les comfortabel en interessant te maken.

Stel een trainingsschema in

Geen wonder dat ze zeggen dat discipline de sleutel tot succes is. Kies de tijd en de dagen van de lessen die u het beste uitkomen, zodat u de oefeningen systematisch en zonder excuses kunt uitvoeren.

Een muziekafspeellijst maken

Als je aandacht snel wordt afgeleid, kun je huiswerk beter niet combineren met het kijken van een serie of film. Maak een pittige en opruiende afspeellijst om je op sport te concentreren. Het zal motiveren en opbeuren.

FOTO: ISTOCKPHOTO.COM

Kies een geschikte plek om te trainen

Bereid een comfortabele en veilige ruimte voor voordat u met de les begint. Haal daar overbodige zaken weg en verplaats indien nodig meubels. Leg een matje om uitglijden tijdens de oefening te voorkomen.

Vergeet je sportkleding niet

Denk niet dat sportkleding alleen nodig is voor lessen in de sportschool. Een van de belangrijkste voordelen van speciale kleding voor fitness is immers dat het de beweging niet beperkt en je in staat stelt om in volle omvang te trainen. Daarom raden we het af om in oude korte broeken en pantoffels te sporten, dit brengt veel blessures met zich mee.

drink water

Tijdens de training is het noodzakelijk om de waterbalans te herstellen. Je moet dus regelmatig drinken, of je nu veel dorst hebt of niet.

Maak het luider! Top 10 trainingstracks
Een zeer mannelijke training. Hoe sterke en massieve armen te bouwen
Oefeningen voor alle spiergroepen voor mannen
Plank met knieën

De oefening wordt als complex beschouwd. Het omvat bijna alle spiergroepen, en de pers – in de eerste plaats.