Horgelus Colombard Sauvignon Blanc, een heerlijke wijn

 Horgelus Colombard Sauvignon Blanc Gascogne is een heerlijke witte wijn die voor veel mensen tot de favorieten behoort. En dat is terecht ook. De wijn is beoordeeld door een Franse groep experts en beoordeeld met een ster. Wat betekent dat de wijn volgens de echte kenners tot de beste wijnen van Frankrijk behoort. Heerlijk tijdens het diner of wanneer u gewoon even wilt genieten van een lekkere wijn.

 Wat maakt de witte wijn van Domaine Horgelus nu zo lekker?

De smaak van de wijn is heerlijk verfrissend, lekker sappig en vol met knisperende zuren en fruitige aroma’s. Iets wat voor veel mensen al genoeg redenen geeft om deze wijn regelmatig te kiezen. Tijdens een lekker dagje op het terras of tijdens het kerstdiner met het hele gezin. Het is een wijn die dus goed toegankelijk is voor bijna elke wijndrinker. Daarbij is de Horgelus Colombard Sauvignon Blanc Gascogne ook een uitstekende wijn voor beginnende wijndrinkers. Door de frisse smaak.

 De oorsprong van de Colombard Sauvignon Blanc

De Sauvignon Blanc komt zoals u misschien al verwachtte uit Frankrijk. Het land wat natuurlijk bekend staat om de duizenden verschillende wijnen. De wijn is gemaakt door Famille Le Men in Domaine Horgelus. In het hart van de Gascogne. Het bedrijf is de laatste jaren gemoderniseerd waardoor de wijnproductie nu op volle toeren draait. Daarbij wordt wel nog steeds gebruik gemaakt van ouderwetse technieken en methodes in bijvoorbeeld het oogsten. Dit gebeurt tussen 3.00 en 11.00 uur in de ochtend om zo de natuurlijke frisheid van de wijnen te activeren. Met als gevolg dat de smaak van de wijn voor veel mensen zeker in de top 10 van favorieten belandt. De maker van de wijn staat bekend om de plezier wijnen die gemaakt worden. En dat zijn natuurlijk wijnen die zoveel mogelijk mensen een plezier moeten kunnen doen.