Hoveniers bedrijven te druk voor klanten? Mooi niet

Als je je tuin wilt opknappen kan je dit natuurlijk zelf doen, maar je kan het ook laten doen. Als je het laat doen door een ander, dan heb je genoeg keuze tussen verschillende hoveniers bedrijven. Hoveniers bedrijven zijn vaak gespecialiseerd in bepaalde onderdelen van je tuin of juist in een bepaald soort materiaal. Zo zijn wij voornamelijk gespecialiseerd in het evenwichtig leggen van tegels in combinatie met groen. Ook met hout als materiaal weten wij ons wel raad. Mocht je je tuin willen aanpakken en dit is het materiaal of je wilt de juiste evenwicht? Dan kun je ons inhuren voor het inrichten van je tuin.

Grote uitbreidingen

Hoveniers bedrijven krijgen het steeds drukker de laatste tijd. Steeds vaker laten mensen bedrijven komen voor het opknappen van hun tuin. Zo zijn wij als bedrijf erg gegroeid de laatste jaren. Waar we voorheen 10 mensen hadden lopen voor het opknappen van tuinen, hebben we momenteel 47 mensen voor lopen. En daarnaast hebben we nu een heel mooi pand kunnen kopen en zitten ook hier nog 12 mensen te werken. Deze mensen zijn onder andere bezig met de administratie en financiële aspecten. Ook werken er hier mensen die zich bezighouden met het innoveren van tuinen en deze nog mooier te maken dan dat ze al zijn.

Klanten staan centraal

Hoveniers bedrijven kunnen soms erg ongezellig en puur zijn gericht op het harde werken. Maar wij niet. Wij zijn altijd in voor een gezellig gesprekje en nee hier betaal je niet voor. De vriendelijkheid en de nuchterheid van onze medewerkers is waar wij bekend om staan. Wij vinden het klantcontact net zo belangrijk als je tuin. Daarnaast haal je uit het klantcontact veel informatie over hoe de klanten zijn en hoe hun tuin er eruit moet zien. Je kan hiermee inschatten wat zij wel en niet mooi vinden.