Hulp in uw bedrijf met een accountant uit Zoetermeer

De boekhouding en andere financiële zaken binnen jouw bedrijf op orde hebben is makkelijker gezegd dan gedaan. We zien dan ook dat veel bedrijven hier altijd erg veel moeite mee hebben. Of de jaarcijfers kloppen net niet helemaal of de begrotingen zijn verkeerd berekend. En naast dat dit voor het bedrijf zelf erg vervelend kan zijn wanneer er ineens minder geld blijkt te zijn dan de verwachting was. Maar het kan ook wat serieuzere gevolgen hebben. Zo zijn externe partijen zoals de belastingdienst altijd erg geïnteresseerd in de gemaakte winst. Wanneer dit niet klopt kunnen er verschillende problemen optreden. Om dit allemaal te kunnen voorkomen kun je altijd rekenen op de accountant in Zoetermeer.

Onze diensten als accountants

Naast alleen het controleren van de financiële zaken van het bedrijf kunnen wij nog veel meer. We kunnen natuurlijk niet altijd alleen maar hetzelfde blijven aanbieden. De wereld en de markt veranderen non stop en wij moeten met al deze veranderingen mee kunnen om interessant te blijven voor onze klanten of potentiële klanten. Een van de diensten die wij aanbieden is IT-Auditing. En we doen ook de aangifte van de omzetbelasting. Zo nemen wij uw zorgen uit handen en kunt u zich gewoon focussen op de belangrijkere zaken van de bedrijfsvoering. Alles wordt makkelijker met een accountant uit Zoetermeer!

Onze doelgroepen

Wij als accountants zijn gespecialiseerd in de financiële kanten van bedrijven. Hierdoor hebben wij geen restricties als het aankomt op onze werkzaamheden. Elk bedrijf heeft met geld te maken. Onze focus ligt voornamelijk op het midden- en kleinbedrijf. Voor dit soort bedrijven voeren wij werkzaamheden uit als de loonadministratie op orde krijgen of het goed overzichtelijk maken van de jaarcijfers en eventuele begrotingen. Zaken waar de meeste van deze bedrijven zelf liever geen tijd aan kwijt willen raken, met het risico dat ze fouten maken en ze weer opnieuw kunnen beginnen.