Hulp met jou luchtvracht

Luchtvracht is het vervoeren van goederen tussen luchthavens. Daarmee is het vaak voor de lange afstanden de snelste en meest efficiënte manier om goederen te transporteren. Bij ons kan je terecht met al jou goederen voor import en export. Aangezien ons kantoor gevestigd is in Rotterdam worden alle transporten uitgevoerd op Schiphol airport of Rotterdam/The Hague airport.

Het is mogelijk om de producten bij ons af te leveren voor de luchtvracht, maar je kan er ook voor kiezen om de goederen op te laten halen door ons. Hetzelfde geld voor de import van goederen. Wij kunnen de goederen inklaren voor jou, maar het is ook mogelijk om dit zelf te verzorgen. Het is maar net wat je zelf prettig vindt. Ook hoef je je geen zorgen te maken over wanneer de zending arriveert. Wij houden de zending namelijk in de gaten en volgen het gehele traject.

Het belang van luchtvracht

De mogelijkheden met luchtvracht zijn eindeloos. Zo kan je snel wereldwijd goederen transporteren waardoor je jou netwerk kan uitbreiden. In de laatste decennia is de vraag voor transport door de lucht enorm gestegen. Dat komt mede doordat er steeds meer geëist wordt door de klanten. Met onze expertise en ervaring zorgen wij voor een zorgeloos en efficiënt vrachtvervoer proces. Wij nemen hierbij taken uit handen zoals de screening van de zending en het verzorgen van douane documenten.

Onze medewerkers worden ook regelmatig getraind en bijgeschoold om altijd optimaal werk te kunnen leveren op een veilige manier. Dat is iets wat wij enorm belangrijk vinden in deze continu veranderende wereld.

Meer info over het luchtvracht proces

Als je interesse hebt om gebruik te maken van onze luchtvracht diensten dan kan je ons contacteren via de contact gegevens op de website. Zo is het mogelijk om even te bellen, een mail te sturen of je kan er voor kiezen om het contact formulier in te vullen.  Op deze manier kan je eenvoudig en snel antwoord krijgen op jou vragen of advies krijgen voor jou specifieke situatie.