Huur een hoogwaardig jacht bij Linssen Yachts

Of het nu de eerste keer is dat u op bootvakantie gaat of dat u een liefhebber bent van bootvakanties: Linssen Yachts heeft de mooiste boten ter beschikking voor iedere verhuurvraag. In een wereld die op dit moment gedomineerd wordt door moeilijkheden rondom het coronavirus, is het lekker om u eens helemaal te kunnen ontzorgen. In dit artikel leggen we uit waarom Linssen Yachts hier de perfecte partner voor is.

Een volledig luxe vaarvakantie

Bij een vaarvakantie op een jacht verwacht u natuurlijk maximale luxe. Dit is dan ook precies wat we aanbieden. Zo bevindt onze afmeerplaats zich aan een van de mooiste plekjes in Friesland. Het jacht ligt opgeslagen in een grote loods met voldoende parkeerruimte om de loods heen. Hierdoor kunt u de bagage voor de vakantie makkelijk naar de boot verplaatsen. Wanneer uw bagage aan boord staat, kan het genieten direct beginnen. U wordt namelijk verwelkomd met een heerlijk flesje sekt van hoge kwaliteit. Wilt u nog niet aan boord gaan? Dan kunt u eerst nog genieten op ons terras van een drankje. Ons terras is volledig in de nautische stijl van Linssen Yachts ingericht. Zo krijgt u direct het gevoel van een echte kapitein!

Boek een afspraak bij Linssen Yachts

Het boeken van een jacht voor uw vakantie kan een grote stap zijn. We begrijpen het wanneer u de boten eerst wilt zien en eerst even de sfeer wilt proeven. Bij Linssen Yachts is dit mogelijk. Boek bij ons gratis een afspraak en krijg vast een rondleiding door de loods. U kunt ook vast de boot bezichtigen. Bij goed weer kunt u ook alvast een proefvaart maken, zodat u weet waarvoor u kiest. Hierbij laat de bemanning van de loods alle functionaliteiten van de boot zien, zodat u bij het daadwerkelijke huren van de boot niet meer voor verrassingen komt te staan. Veel vaarplezier!