Huur een koffiebar op locatie

Koffie wordt in Nederland het meest gedronken van alle warme dranken. Thee is een sterke concurrent, samen met warme chocolade melk maar niet sterk genoeg. Bij ons kan je een koffiebar op locatie huren voor een vriendelijke prijs. Al onze koffies worden gemaakt met fairtrade bonen zodat de koffieboeren ook een eerlijk deel krijgen. Wil jij een koffiebar huren of ben je gewoon op zoek naar meer informatie, zoek dan niet verder want hier vind je alles wat je moeten weten over koffies en barista’s. In dit artikel staat de koffiebar op locatie voornamelijk centraal.

Over ons

Allereerst willen we je graag wat over onszelf vertellen. Wij zijn een barista bedrijf dat is opgericht in 2003 in Utrecht. In de loop der jaren hebben we onze kennis en personeel steeds verder kunnen uitbreiden om onze gasten een ultieme koffiebeleving te garanderen. Eind 2017 hebben we daar een doel bijgekregen namelijk: Een nog bredere dienstverlening aanbieden en een hogere capaciteit voor onze opdrachtgevers. Ons team bestaat uit zowel junior als senior barista’s die elkaar elke dag steeds weer een stukje beter maken. Voor meer informatie over ons als bedrijf of over barista’s kan je naar onze website gaan.

Arrangementen

We bieden diverse arrangementen wanneer je een koffiebar op locatie huurt. Zo kan je ook thee en smoothies serveren. Het is ook mogelijk om alleen een thee bar of smoothie bar te huren. Let er wel op dat de kosten kunnen variëren. Thee is een relatief goedkoper drankje om te make dan koffie dus zal je bij een thee bar minder hoge kosten hebben. Ben je geïnteresseerd door dit artikel en wil jij een barista inhuren met een koffiebar? Ga dan naar onze website en vul het contactformulier in met jouw wensen, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.