Huur een luxe motorjacht voor een heerlijk ontspannen vakantie

Vakantie is een tijd waar mensen altijd naar uitkijken. Zodra de ene zomervakantie eindigt, kijken mensen alweer stiekem uit naar de volgende vakantie. Toch wil je ook een keer wat anders dan anders. Je gaat misschien al jaren naar Frankrijk, Italië of Spanje. Ook leuk, maar je wil dit keer iets wat je écht bijblijft. Als je jezelf in dit verhaal herkent, is het misschien een goed idee om een keer een luxe motorjacht te huren. In dit artikel geven we je twee redenen om dit te doen.

Op een luxe motorjacht kom je écht tot rust

Tot rust komen is voor veel mensen een van de belangrijkste redenen om op vakantie te gaan. Daarnaast willen ze graag een onvergetelijke ervaring opdoen. Wanneer je echter op vakantie gaat in de landen die we net noemden, komt er vaak nog een hoop geregel bij kijken. Je moet een appartement of camping boeken, er heen rijden en je settelen op je verblijfplaats. Voordat je dit gedaan hebt, is de vakantie vaak al een halve week aan de gang. Dit is zonde van je kostbare vakantietijd. Als je een luxe motorjacht huurt bespaar je jezelf deze tijd en dit gedoe. Je huurt de boot in Friesland, waar je binnen enkele uren aankomt. Je parkeert je auto naast de loods, stapt aan boord en zet je koffers neer. Vanaf dat moment is je vakantie begonnen. Dan kom je pas écht tot rust!

Je staat zelf aan het roer van jouw vakantie

Dit bedoelen we natuurlijk zowel letterlijk als figuurlijk. Je bepaalt als schipper van het luxe motorjacht zelf waar je heen wilt varen. Zie je een mooi stadje waar je wilt aanmeren? Of blijf je liever nog even varen in het stille natuurgebied waar je nu zit? De keuze is helemaal aan jou! Dit geeft jou de volledige controle en vrijheid over je vakantie. Dat is natuurlijk wel zo lekker. Fijne vakantie!