Huur je auto bij ons

Stel je hebt op korte termijn een auto nodig. Je gaat op internet opzoek naar de ideale aanbieder, en je komt terecht in een jungle van verhuurders. Alle verhuurders hebben mooie verhalen en aanbiedingen. Al deze verhuurders kun je nu lekker links laten liggen dankzij ons autoverhuur bedrijf. Bij ons kun je namelijk altijd snel, eenvoudig en voordeling terecht voor de verhuur van zowel persoons- als bedrijfsauto’s.

Waarom een auto huren

De reden om bij auto verhuurbedrijf een auto te huren is voor iedereen anders. Of dit nu is om indruk te maken op je collega’s of omdat je even geen eigen vervoer hebt, het is voor ons allemaal geen probleem. Wij helpen je graag uit de brand met ons brede aanbod huur auto’s. Ons assortiment bestaat uit personenauto’s, bestelbussen en zelfs vrachtwagens. Alle van goede kwaliteit en recent onderhoud.

Garantie van autoverhuur bedrijf

Wanneer je bij ons een auto huurt bieden wij altijd een aantal garanties. Zo zijn ons auto’s altijd voor het verhuren gecheckt op de belangrijkste punten van een auto. Dit houd in dat de motor, bandenspanning en interieur in topconditie zijn. Wanneer je de deur uit gaat is de kans dus minimaal dat je met pech langs de weg komt te staan. Als dit wel het geval is bieden wij de service om de auto direct op te komen halen en een nieuwe auto aan te bieden voor het zelfde bedrag.

Eigen risico

Bij het huren van een auto komen altijd een aantal risico’s kijken. Het kan bijvoorbeeld zo zijn dat wij schade over het hoofd hebben gezien bij uw voorganger. Zorg er daarom altijd voor dat er vooraf een duidelijke video wordt gemaakt van de auto. Wanneer wij schade constateren kunnen wij altijd aan de hand van de video controleren of dat deze er al was of niet.

 

Graag tot snel!