International verf voor al uw bedrijfsschepen

Schepen zijn door de jaren heen een onmisbaar onderdeel geworden van de wereld en de economie. Met de schepen die de hele wereld over varen kunnen we veel transporteren via onze enorme havens. En Rotterdam is daarin een van de besten. Maar toch zijn veel van deze schepen erg verwaarloosd door de opdrachtgevers. De schepen zitten vol met krassen en zien er uit alsof ze al meer dan 30 jaar elke dag havens in en uit varen. Hierdoor kunnen er in de toekomst veel problemen ontstaan op het gebied van onderhoud. Om dat te voorkomen kunt u uw schepen verven met International verf. Op deze manier krijgen de schepen een beschermende laag waardoor onderhoud minder snel nodig is en zien ze er ook weer mooi uit.

Hoogwaardige International verf en lakken

Net zoals lak kan helpen bij het beschermen van hout, kan dat ook bij metaal. Op die manier kunnen er minder snel diepe krassen in de buitenste metalen wand van een schip komen en is er een kleinere kans op roest door de jaren heen. Daarbij maken zij ook al meerdere jaren lakken en verven voor jachten en superjachten. Miljonairs willen natuurlijk alleen maar het beste van het beste hebben en zeker op hun boten van meerdere miljoenen euro’s. Op die manier kun je zelf ook al wel inschatten van welke kwaliteit dit merk is gemaakt. Met al bijna 150 jaar ervaring kun je altijd bouwen op de kwaliteit van International verf.

Bekijk ons aanbod

Op onze website kun je ons aanbod verven bekijken. Van zowel International als vele andere merken. Alle merken die wij verkopen zijn van topkwaliteit, zoals je ook van ons mag verwachten. Wij hebben zelf ook meerdere jaren ervaring in deze markt en weten als geen ander hoe we schepen het beste kunnen onderhouden. Wacht dus niet te lang en zorg dat al jouw schepen goed in de lak zitten!