Jachtverhuur Friesland

Friesland heeft een prachtige omgeving en is daarom de perfecte locatie om een jacht te huren. Kies er daarom voor om Friesland te ontdekken in stijl. Bij jachtverhuur Friesland kan je denken aan luxe jachten die je zonder vaarbewijs kan huren. Het aanbod aan jachten is ruim. Zo zijn er grote, maar ook kleine jachten beschikbaar bij ons. Zo is er een jacht beschikbaar voor iedere wens. Aan boord van de jachten zijn er een keuken, televisie en bedden aanwezig. De jachtverhuur Friesland is populair bij veel mensen. Wees er daarom op tijd bij. Vooral in het hoogseizoen. Dan weet je in ieder geval zeker dat jou favoriete jacht nog beschikbaar is.

Jachtverhuur Friesland voor een onvergetelijke vaarvakantie

Onze jachtverhuur Friesland vloot is gelegen in Sneek. Je kan hier vlakbij parkeren met de auto zodat je gemakkelijk jou bagage aan boord kan brengen. De jacht ligt in de jachthaven klaar voor jou vaarvakantie. Vanaf hier kan je eenvoudig de Friese meren bevaren. De routes zijn goed aangegeven en brengen je door heel Friesland heen.

Dit komt doordat Friesland voor één derde bestaat uit water. Gelukkig zijn veel van de bruggen beweegbaar waardoor je ook door de steden heen kan varen. Dit maakt het perfect voor een vaarvakantie. Je kan er voor kiezen om aan te leggen in de natuur of bij een jachthaven in de stad. Zo kan je, als je dit wilt, ook de steden per voet ontdekken of even wat eten en drinken op het terras.

Contact opnemen over jachtverhuur Friesland

Als je meer informatie wilt over jachtverhuur Friesland dan kan je ons telefonisch contacteren of er voor kiezen om een email te sturen. Al onze contact gegevens zijn beschikbaar op de website. Verder is het ook mogelijk om het contact formulier in te vullen. Wij streven er naar om zo snel mogelijk te reageren.