Kade inspectie voor het beschermen van de kade en de bodem

In grote haven varen enorme containerschepen af en aan en dat moet allemaal zo soepel mogelijk verlopen. En het is dan van groot belang dat de kade in goede staat is. Om dat te controleren in kade inspectie belangrijk. Het monitoren en controleren van de kade en de bodem van de gegraven kanalen. Op die manier kunnen inzichten verkregen worden over de toestand van de kades en bodem en kan er op tijd gehandeld worden. We willen natuurlijk niet dat er een containerschip vast komt te liggen in een van onze kanalen.

Periodieke kade inspectie

Voor het goed inspecteren van de kade is het belangrijk om dit op periodieke manier uit te voeren. Door regelmatig te controleren kan het proces gemeten worden en kan worden berekend wanneer het nodig is om in te grijpen. Wanneer we bij een inspectie zien dat er lichte schade is maar uit de eerstvolgende meting blijkt dat het nog wel een tijd gaat duren voordat ingrijpen nodig is, zullen we niets doen. Maar op die manier kan er dus wel een goed inzicht worden gecreëerd over de staat van de kades en de bodem.

Wat doen we met de inzichten?

Om onze kennis goed over te brengen op onze klanten zorgen wij voor een gedetailleerde rapportage. Wij begrijpen ook wel dat niet iedereen meteen weet wat iets kan betekenen en wat de gevolgen kunnen zijn. In de rapportage staan alle bevindingen en de uitleg. Ook geven we een aanbeveling en zullen we meteen een aanbod doen voor een mogelijk herstel van de kade. Op die manier kan de kade inspectie soepel verlopen en weten alle betrokkenen waar ze aan toe zijn en wat ze in de komende weken kunnen verwachten. Voor meer informatie over onze diensten kun je de website bezoeken of contact met ons opnemen.