Kantoren schoonmaken en reinigen

Heeft u ook geen zin meer om de kantoren schoonmaken, wanneer je er net een langer werkdag op hebt zitten? Dat kunnen wij ons goed voorstellen. Daarom zijn wij momenteel erg actief op het gebied van kantoren schoonmaken. Wij maken meer schoon dan enkel de bureaus. Wist je namelijk dat een toetsenbord boordevol met bacteriën zit? Dit is naast de mobiele telefoon een van de meest bacterie volle voorwerpen, die daarnaast ook weinig wordt schoongemaakt. Tussen al die toetsen kan er een hoop vuil opstapelen. Daarom nemen wij het zekere voor het onzekere en verwijderen we alle bacteriën. Daarnaast kunnen wij het gehele kantoor van binnen naar buiten compleet reinigen, mocht dit nodig zijn. We kunnen een contract opstellen dat gunstig is voor beide partijen en hierin zullen alle werkzaamheden worden vastgelegd.

Wat naast kantoren schoonmaken?

Naast kantoren schoonmaken, maken wij ook huisvestigingen schoon. Ook hiervoor kunnen we contracten opstellen of maken we duidelijke afspraken. Daarnaast kunt u ons ook eenmalig inhuren voor bijvoorbeeld het lappen van de ramen of het verwijderen van vuil in de goten. Op onze website zal je genoeg activiteiten vinden die wij voor u kunnen uitvoeren. Onze werknemers daarentegen zijn allen professionele schoonmakers en zijn al jaren actief in het vak. Al onze medewerkers gaan nog regelmatig op cursussen en heb alle kennis die nodig is voor het effectief schoonmaken van uw huis of pand. Daarnaast hebben ze allemaal de juiste certificaten die verplicht zijn voor het schoonmaken van de buitenkant van het pand. Ook krijgen ze trainingen in het veilig schoonmaken, wanneer ze in een lift of op een hoogwerker moeten werken.

 

Professionals

Kantoren schoonmaken is een van onze specialiteiten, dus mocht u uw kantoor echt schoon willen hebben. Dan is het verstandig om eens op onze website te kijken en om contact te leggen met een van onze medewerkers.