Kies voor onze acné behandeling en verminder je acné!

Heb je last van acné? En zou je de acné graag willen verminderen? Dan bieden wij voor jou een goede oplossing aan. Wij voeren diverse therapieën uit in de vorm van een acné behandeling. Acné is een hele vervelende huidaandoening dat maatwerk vereist. Sommige mensen hebben last van mee-eters op de voorgrond, maar sommige mensen kunnen ook last hebben van acné dat bestaat uit diepe ontstekingen in de huid. Samen kunnen we bekijken welke behandeling er het beste bij jou past. Via onze website kan je alvast een gratis intake gesprek inplannen. Tijdens dit gesprek kan je je wensen en behoeften alvast doorgeven. Onze huidtherapeuten zullen dan een eerlijk en passend advies geven met betrekking op haalbaarheid. Uiteindelijk kan er ook een plan van aanpak voor je worden opgesteld.

Acné behandeling soorten

De huidtherapeuten zullen na het goed bekijken en inspecteren van je huid, een passende acné behandeling adviseren. Wij bieden namelijk de normale reguliere behandeling aan. Deze behandeling bestaat voornamelijk uit chemische peeling met onder andere dieptereiniging. Naast deze reguliere therapie voor acné, bieden wij ook een Acné Sebacia behandeling aan. Dit is een laserbehandeling met micro gouddeeltjes. Dit is nog een vrij nieuwe methode. Wil je uitgebreid weten hoe deze behandeling uitgevoerd wordt? Bekijk dan onze website voor meer informatie.

Sebacia voordelen

Maar wat zijn nou de voordelen van deze Sebacia acné behandeling? Deze behandeling is geschikt voor mensen die eigenlijk geen lang traject willen volgen. Met deze therapie heb je maar drie behandelingen nodig in totaal, zie je na drie maanden al een resultaat, is minder pijnlijk en je hebt geen antibiotica nodig. Heb je verder nog informatie nodig over onze methodes of juist over ons? Dan kan je altijd contact met ons opnemen. Wij zullen gelijk al je vragen beantwoorden. Wie weet behandelen we jou binnenkort bij ons op locatie!