Kimberly-Clark professional zet zich in voor duurzaamheid

Je ziet het tegenwoordig in elke sanitaire ruimte. De producten van Kimberly-Clark professional. Deze producten zijn van zeer hoge kwaliteit en dit merk heeft letterlijk alles wat nodig is voor een schone wc. Vooral de zeeppompen en bijgeleverde zeep zijn erg in trek bij bedrijven en scholen. Maar niet alleen deze artikelen worden vaak afgenomen, ook de afvalbakken en handdoeken zijn erg populair. Het is niet gek dat dit merk de absolute marktleider is in deze branche. Kimberly-Clark professional producten zorgen niet alleen voor een hygiënische omgeving. Met de producten kun je ook nog eens makkelijk en snel de ruimtes schoonmaken en houden.

Duurzaamheid

Niet alleen levert Kimberly-Clark professional goede producten. De producten zijn ook nog eens duurzaam. Het bedrijf zet zich in voor de duurzaamheid en dit doen ze onder andere door middel van duurzame producten produceren. Zo worden de grondstoffen enkel ‘eerlijk’ gewonnen. Maar ook de productie en transport wordt zo duurzaam mogelijk gedaan. Er blijft ook steeds mensen werken aan het zo duurzaam mogelijk te maken van het gehele proces. Wanneer het product in gebruik is wordt er gestreven naar een zo min mogelijk gebruik. Hiervoor geeft het product maar kleine hoeveelheid, maar deze is wel voldoende. Als laatste zijn de producten recyclebaar, maar kunnen deze ook opnieuw worden gevuld en gebruikt.

Prijzen

Kimberly-Clark professional heeft hierdoor ook verschillende prijzen gewonnen met betrekking tot duurzaamheid. Zo hebben ze een onderscheiding gekregen van de Most Ethical Companies en voor de 100 Best Corporate Citizens, maar ook voor Natural Capital Leaders Index.  Ben je op zoek naar goede schoonmaakmiddelen of zoek je artikelen die bijdragen aan het onderhoud van de sanitaire ruimte? Haal dan snel je Kimberly-Clark professional artikelen in huis. Deze zijn goed voor jou en jouw medemens, maar ook nog eens voor de planeet.