Klepelmaaier – Je hebt de klok al horen luiden.

Als het gaat om een klepelmaaier heeft u veel verschillende opties. Elke variant kent haar eigen toepassingen en zijn een combinatie van wat het meest efficiënt voor u werkt. Voor uw bedrijf is het immers belangrijk dat het te verrichten werk zo efficiënt mogelijk wordt uitgevoerd. Op het gebied van dit soort machines zijn er verschillende opties. Denk bijvoorbeeld aan onder andere zijklepelmaaiers, vlakklepelmaaiers en diverse maai- laad combinaties. In dit artikel vertellen wij u hier meer over.

De klepelmaaier

Deze machines worden door diverse fabrikanten geleverd. Merken als Herder, Votex en Omarv zijn hier zeer bekend in. Zij leveren dan ook betrouwbare machines welke relatief onderhoudsarm zijn. Hierdoor gaat uw maaier lang mee en heeft u lang profijt van uw investering. Deze robuuste machines beschikken namelijk over slechts enkele slijtdelen, welke gemakkelijk uit te wisselen zijn. Hierdoor is het voor u gemakkelijk te onderhouden en daarmee efficiënt werken.

Een klepelmaaier kunt u nieuw kopen, echter zal een occasion maaier welke goed onderhouden is ook nog jaren volstaan. Door de weinige slijtdelen zijn deze ook nog altijd zeer betrouwbaar. Wilt u toch een frisse start maken met uw maaier? Dan is een nieuwe een goede optie voor uw bedrijf.

Naadloze aansluiting met uw trekker

Elke geleverde klepelmaaier is uitstekend geschikt voor gebruik achter uw trekker. Dit werkt dan ook vele malen efficiënter dan de maaiers waarmee u lopend het werk verricht. Indien u al beschikt over een trekker is het daarom zeker aan te raden om een machine te kiezen die hierop aangesloten kan worden. De experts en technici zullen u dan ook adviseren in de mogelijkheden van het aansluiten van de maaier aan uw trekker. Dit is wenselijk bij bijvoorbeeld het maaien van wegbermen en hoog opgaand gewas. Hierbij heeft u tevens geen last van obstakels zoals dikke takken of afval!