Koeltechniek – efficiënte industriële koelingen

In de industrie zijn er veel verschillende apparatuur met een hoog verbruik. Zowel in de vorm van elektriciteit als brandstoffen. Dit resulteert in hoge verbruikskosten terwijl er in de loop van de tijd grote sprongen gemaakt zijn in technieken. Voornamelijk kan ook koeltechniek tegenwoordig een stuk veiliger, en efficiënter. Daarbij zijn de technieken van tegenwoordig vaak modulair ingericht. Dit betekend dat het makkelijker is om een bestaand systeem uit te breiden. Wanneer u extra koelcapaciteit nodig hebt is het met een modulair systeem gemakkelijk upgraden. Dit geldt voor verschillende technieken, want koeling komt in meerdere vormen.

Bent u benieuwd naar welk soort koeltechniek voor u geschikt is en wat de mogelijkheden zijn van een goed koelsysteem voor uw bedrijf? Dan zijn er absoluut uitstekende mogelijkheden voor u! Industriële koeling moet immers betrouwbaar, efficiënt en effectief zijn voor uw processen.

Koeltechniek

Er zijn dan ook veel mogelijkheden voor industriële koelingssystemen. Denk aan waterkoel- en warmtepompmachines, zowel lucht- al watergekoeld, koelingen voor lasersnijders en modulaire vrijkoelers. Al deze mogelijkheden kan het lastig maken een goede keus te maken die geschikt is voor uw toepassing. Daarom komen ze u altijd vrijblijvend adviseren in de mogelijkheden en de beste oplossing voor uw situatie. Hierdoor bent u er zeker van dat u het maximale uit uw nieuwe koeltechniek zal halen.

Onderdelen en onderhoud

Uiteraard zal ieder systeem onderhoud vereisen en zullen daar onderdelen voor nodig zijn. Nieuwe techniek heeft langere onderhoudsintervallen, echter is het voor u goed te weten dat u altijd op uw leverancier kunt bouwen. Met 24/7 support en ruim 20.000 artikelen op voorraad, kan er snel geleverd en geïnstalleerd of gerepareerd worden. Hierdoor voorkomt u, mede dankzij de geavanceerde koeltechniek, onnodige down time van uw systemen. Heeft u een tijdelijke oplossing nodig of zit u in een noodsituatie waar er direct koeling nodig is? Dan is het ook mogelijk om direct een van de negen type koelmachines te huren!

Informatie

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden, advies bij uw situatie of contact opnemen over koeltechniek? Lees dan snel verder op de website of bel meteen voor antwoord op al uw vragen!