Kom jij ook snel weer langs bij glow in the dark golf Utrecht? Reserveer alvast!

Helaas zijn we momenteel gedwongen om voornamelijk thuis te zitten. Veel leuke dingen die we hiervoor deden, kan gewoon nu niet. Denk bijvoorbeeld aan het winkelen, naar een musea en naar de bioscoop. Maar ook het gebruikelijke wat onze gasten bij ons kwamen doen zoals bowlen, golfen en nog veel meer activiteiten is niet toegestaan. Maar wij blijven de hoop erin houden en dat zo snel mogelijk alle maatregelen weer versoepeld worden. Kom jij ook weer naar onze glow in the dark golf Utrecht, wanneer we weer open zijn? Er zijn natuurlijk zat dingen om te doen, maar glow in the dark golf blijft toch wel één van de leukste activiteiten om te doen met familie, vrienden of de geliefde.

Glow in the dark golf Utrecht

Onze golfbaan is niet zomaar een baan. Onze baan is helemaal omgetoverd tot een Jungle. Daarnaast bieden wij ook nog is de mogelijkheid om in 3D te kunnen golfen met een 3D bril. Naast glow in the dark golf Utrecht, kan je bij ons ook terecht voor veel meer activiteiten. Denk hierbij bijvoorbeeld aan bowlen op onze magic bowlingbaan, of onze escape room ‘’The Postoffice’’. Maar wat nu als je met een grotere groep wilt komen? Dat is geen probleem, wij bieden hiervoor speciale arrangementen aan. Met onze arrangementen kan je bijvoorbeeld het bowlen en golfen combineren met een aansluitend diner bij ons op locatie.

Informatie aanvragen

Wil jij zo snel mogelijk ook weer bij ons kunnen genieten van een leuke activiteit? En kan je echt niet wachten met reserveren? Reserveer dan alvast via onze website voor een leuke dag of avond uit. Wel natuurlijk nog even onder voorbehoud, maar we gaan van positief nieuws uit. We hopen jullie allemaal snel terug te kunnen zien bij glow in the dark golf Utrecht.