Kom ook occasions kopen

Een auto kopen is altijd leuk, maar het kan ook een hoop risico’s met zich mee brengen. Er zijn verschillende online marktplaatsen waar je wellicht opgelicht kan worden. Daarom is het verstandig om bij een betrouwbare garage je nieuwe auto te kopen. Kom dan ook eens een kijkje nemen bij onze garage vol met bijna nieuwe occasions. Occasions brengen altijd al wat meer risico’s met zich mee dan splinternieuwe auto’s. Nieuwe auto’s komen net uit de fabriek rollen en hebben allemaal nog jaren garantie. Pas wanneer je je auto verkoopt zal de garantie pas aflopen.

Kies voor een tweedehandsauto

Occasions zijn een heel stuk goedkoper, wanneer je deze vergelijkt met nieuwe auto’s. Meestal is er al veel gereden met de auto in een paar jaar tijd. Dit zorgt ervoor dat de auto veel van zijn waarde verliest, maar aan de andere kant is het gunstig voor de volgende koper. Er is dan wel veel met de auto gereden, maar de auto is nog niet zo heel oud. Tegenwoordig heb je veel verschillende occasions. Zo heb je er een paar die al ruim 15 jaar oud zijn, maar er zijn ook occasions van maar 3 jaar oud. Bij ons in het assortiment vindt u deze breedte aan auto’s.

Helemaal rijklaar

Tweedehandsauto’s hebben soms wel wat onderhoud nodig, maar hier hoeft u zich geen zorgen over te maken. Voordat u komt kijken in onze showroom, zijn al onze auto’s af voorzien van een grote beurt. Ze zijn helemaal nagekeken en zijn klaar voor de verkoop. Wanneer u toch binnen een halfjaar na aankoop stil komt te staan, dan wordt het voertuig geheel op onze kosten weer opgelapt. Twijfel niet en kom eens kijken bij onze showroom. Hier kunt u ook een ritje maken met de auto die u wellicht wilt aanschaffen.