Koop bij ons uw herder onderdelen

Werkzaam op het gebied van wegen, wegbermen of sloten? Dan zijn Herder onderdelen voor u zeker een bekend begrip. Dit merk is namelijk speciaal gemaakt voor werkzaamheden in of rond dit gebied. Natuurlijk zijn er meerdere merken die spullen of apparatuur hebben voor deze gebieden, maar die van Herder zijn vele malen beter. Met een speciale Herder-Fermex kunt u lekkerlijk elke boom of boomstronk aan, zonder uw apparaten te slopen of aan te tasten. Daarnaast zijn de machines vaak robuust en kunnen maar enkele delen ervan slijten. Dit zorgt ervoor dat de machine maar een paar onderdelen heeft die eventueel vervangen moeten worden. Wanneer dit het geval is kunt u natuurlijk bij ons terecht.

De specialisten komen te hulp

Wij als specialisten in Herder onderdelen, hebben alles in ons assortiment van dit pracht merk. U noemt het, wij hebben het. En wij verkopen het ook met alle liefde aan u. Niet alleen de onderdelen hebben wij, maar ook de complete machines. Wanneer de machines binnen een twee jaar al een vervangend onderdeel nodig hebben hoeft u dit maar een keer te zeggen, want dan krijgt u deze Herder onderdelen gratis opgestuurd. Dit doen wij omdat zo’n machine met zijn onderdelen wel jaren mee kunnen, voordat ze aan vervanging toe zijn. Als dit dan toch het geval is dan betekent dat dat het onderdeel wat erin zat niet voldeed aan de voorwaarden.

 

Wat kun je zoal bij ons afhalen?

Letterlijk alles is bij ons te verkrijgen. Je kan een complete mechanische klepelmaaier kopen, maar je kan hier ook de losse Herder onderdelen van kopen. Dus de kleine klepelmaaiers zijn ook te koop bij ons. Daarnaast hebben wij aansluitkabel, aandrijfassen en afdekdoppen te koop. Komt dus snel een bezoekje plegen aan onze winkel of onze website en bestel bij ons uw Herder onderdelen.