Lessen bij onze rijschool in Alphen aan den Rijn

Leer controle krijgen over jouw voertuig en slaag in 1 keer!

Om ervoor te zorgen dat jij je rijbewijs in 1 keer haalt zorgen wij er als rijschool in Alphen aan den Rijn voor dat jij met genoeg kennis en ervaring, maar ook met een overdosis aan zelfvertrouwen begint aan je examen! Het gevoel dat je je rijbewijs hebt gehaald is heerlijk en het zorgt ervoor dat je kan gaan waar je maar wilt. Om hem opnieuw te moeten halen zou erg vervelend zijn, en deze kosten en tijd willen we je graag besparen.

Rijschool in Alphen aan den Rijn

Uiteraard bieden wij als rijschool in Alphen aan den Rijn meerdere lespakketten, zodat er altijd een pakket is die bij jou past. Eerst beginnen we met een intakerijles, hierin kijkt één van onze ervaren instructeurs wat jouw kwaliteiten zijn. Hierna raadt hij jou een passend lespakket aan.

Zo kunnen de snelle leerlingen bijvoorbeeld kiezen uit 10 rijlessen, of voor de minder snelle leerlingen 50. Daarnaast kun je bij ons ook een spoedcursus nemen waarin je enkele weken een intensief traject volgt. Als rijschool in Alphen aan den Rijn doen we er alles aan om onze lessen zo leerzaam, maar ook zo leuk mogelijk te maken. Daarom kun je er ook voor kiezen om voor een DUO-opleiding te gaan, waarin je samen met je beste vriend of vriendin tegelijkertijd lest!

Hoog slagingspercentage door kwaliteit service

Als rijschool in Alphen aan den Rijn zorgen wij ervoor dat al onze leerlingen slagen met het behalen van hun rijbewijs. Door middel van jarenlange ervaring en veel expertise realiseren wij een fijne samenwerking met onze leerlingen en zorgen ervoor dat zij hun rijlessen met plezier volgen!

Neem contact met ons op

Ben je op zoek naar een rijschool in Alphen aan den Rijn of heb je verdere vragen en/of opmerkingen, kun je gerust contact met ons opnemen zodat we je zo snel en vakkundig mogelijk te woord kunnen staan!