Linssen Yachts voor de echte kenners

Wie een echte liefhebber is van luxe motorjachten is Linssen Yachts een passende keuze. Er zijn verschillende series beschikbaar met elk hun eigen kwaliteiten en groottes. Het familiebedrijf, dat is opgericht in 1949 door familie Linssen is nu uitgegroeid tot een succes. Het bedrijf heeft de drive om voor te zijn op innovatie overgenomen van de oprichter. Hierdoor is het bedrijf ontwikkelt tot een motorjachten ontwerper en uitvoerder. Met een lang bestaan in de branche weet het team van Linssen wat er nodig is om de jachten liefhebber te voorzien van pure geluk. In dit artikel zullen we informatie geven over de voordelen en bijzonderheden van de Linssen motorjachten.

Van Nederlandse oorsprong

Zoals hierboven al werd verteld is het bedrijf opgericht in 1949 net na de tweede wereld oorlog. Om van deze roerige tijd iets te maken heeft de oprichter zijn drive gehad om te verdiepen in de ontwikkelingen van jachten en schepen. De oprichter begon het bedrijf met het uitvoeren van reparaties en onderhoud bij schepen. Na de overname van familieleden heeft het bedrijf zich verdiept in het maken van eigen jachten. Vanuit deze koers is het succes van dit Nederlandse bedrijf begonnen.

Unieke collecties jachten

De Linssen collectie heeft een aantal kleine unieke series motorjachten. Linssen Yachts is mede door de Dutch, Classic en Sturdy-modelreeks bekend geworden. De ontwerpen en stijlen kenmerken zicht door een klassieke uitstraling en details met daarbij een zeer hightech en moderne uitvoering. De jachten onderscheiden zicht door een procestechniek en technologie. Door middel van de planmatige seriebouw, logistiek en schaalvoordeel is er een efficiënt productie proces.

Luxe ontwerpen

In de loop der jaren zijn er talentvolle ontwerpers bij het bedrijf gekomen, die hun uiterste best doen om steeds weer met een fantastisch nieuw ontwerp te komen. Linssen richt zich op het hogere segment met hun luxe en stijlvolle uitvoeringen. Er blijven nieuwe series komen en zij blijven de markt verrassen.

Weinig onderhoud nodig

Door het ontwerp van de Linssen modellen hebben de motorjachten weinig onderhoud nodig. Door uitstekende materialen en bouwtechnieken gaat het vaarvoertuig langer mee. Dit scheelt uiteraard kosten op langer termijn.

Bent u geïnteresseerd in de Linssen vaarvoertuigen? U kunt een Yacht huren bij het jachten verhuur in Friesland.