Luxe motorjacht huren

Het bezitten van een luxe motorjacht is voor velen van ons niet een realistisch beeld. Vaak kosten deze jachten enkele tonnen of zelfs een aantal miljoen euro. Daarom is het gaaf dat er mogelijkheden zijn om een luxe motorjacht te huren. Als je met een groepje bent is het vaak ook prima te betalen voor een paar dagen. Je kan ook gewoon slapen op de boot aangezien er slaapkamers aan boord zijn. Het is een unieke ervaring en weer eens wat anders dan een normale vakantie met de auto of het vliegtuig.

Luxe motorjacht huren in Friesland

Als je op zoek bent naar een luxe motorjacht in Friesland dan ben je bij ons op het juiste adres. Wij hebben een groot aanbod aan motorjachten. Deze zijn gelegen in onze jachthaven in Sneek. Vanaf hier zit je vrij snel op het bekende Sneekermeer.

Om de simpele reden dat Friesland voor een groot deel uit water bestaat kan je eenvoudig van de ene naar de andere stad met de boot. Dit is perfect voor een vaarvakantie. Het is verstandig om meerdere dagen uit te trekken om Friesland per boot te ontdekken, omdat je er een stuk langer over doet om per boot te reizen in plaats van met de auto.

Meer informatie over het huren van een luxe motorjacht

Als je vragen hebt of meer wilt weten over het huren van een luxe motorjacht dan kan je ons contacteren. Wij zijn zowel telefonisch als per mail te bereiken. Al onze contact gegevens zijn beschikbaar op de website. Verder is het mogelijk om het contact formulier in te vullen. Wij proberen zo snel mogelijk antwoord te geven op jou vraag of opmerking.

Daarnaast kan je ook een afspraak maken om de jachten te bezichtigen voordat je een reservering maakt voor het huren van een motorjacht.