Luxe Yachtcharters Friesland

Op zoek naar een nieuw en luxe motorjacht?  Dan zit je bij Sanzi goed! Vanuit Sneek bieden wij yachtcharters in heel Friesland. Ga je voor een luxe vaarvakantie of wil je eenmalig een jacht huren, het kan allemaal.

Reis door Friesland
Met veel passie voor luxe jachten en de provincie Friesland verzorgen we een ideale vaarbeleving voor jong en oud. 20 jaar ervaring heeft ervoor gezorgd dat wij trouwe gasten hebben in zowel binnen- en buitenland. Hierdoor zijn wij een echte specialist in het verhuren van luxe motorjachten.

Diverse jachten
Met een breed scala aan schitterende jachten hebben wij precies wat u zoekt. Gaat u voor een charmante open kuip jacht geschikt voor alle Friese routes of wilt u wat groter uitpakken? Neem dan is een kijkje bij de chique eyecatchers, maritieme looks of nieuwste modellen. Deze jachten bieden net wat meer ruimte en geven tegenliggers het omkijken wanneer u met deze prachtige jachten langs vaart.
Toch net dat ene streepje voor hebben op de ander, dat kan natuurlijk! Voor de echte elite Yachtcharters in Friesland bent u ook hier aan het juiste adres. De droom van elke Linssen fan, een chique en zeer luxe uitgevoerde Sturdy 500 Variotop geeft je alle comfort, sfeer, luxe en allure van een cruiseschip maar dan speciaal voor jou, je vrienden en/of familie.

Standaard inbegrepen

Alle jachten zijn voorzien van:

  • Een bar
  • Verlichting
  • Overkapping
  • Reddingsboeien
  • Comfort seats

Ervaar onze topkwaliteit, service en gastvrijheid. Vaar naar gezellige steden zoals Sneek en Lemmer & geniet van de luxe en hospitality. U bent van harte welkom om een kijkje te nemen of wellicht wilt u er direct op uit, dan regelen wij dat voor u in enkele minuten.