Maak jouw woning compleet | Glas op maat

Om een woning goed in te kunnen richten is het belangrijk dat elk onderdeel van de woning klopt. Hieronder vallen onder andere de deur, de meubels en zelfs de gordijnen. Maar de woning is pas echt af en het juiste glas op maat wat perfect bij jouw woning past. Denk bijvoorbeeld aan een isolerend glas wat perfect aansluit bij hoe jij in het leven staat. Iemand die het verschil wil maken en die een keerpunt in de opwarming van de aarde wil veroorzaken. Alles moet bij elkaar kunnen passen. Zorg dus ook dat het raam past bij jouw woning.

Het belang van glas in ons leven

Glas is altijd al iets geweest waar wij ons over konden fascineren. Het is een manier om iets te sluiten en tegelijkertijd te openen. Een manier om licht binnen te laten terwijl je wind en regen buiten laat. En met die gedachte zijn wij begonnen met het installeren van glas op maat bij iedereen in Nederland. Of we nu een kapot glas moeten vervangen of juist een nieuw glas moeten installeren in een gloednieuwe woning. Wat voor ons belangrijk is, is dat onze klanten tevreden zijn met hun ruiten. Het installeren van een goed glas is een manier om mensen de zonneschijn in de lente te laten ervaren.

Het glas opmeten

Om glas te kunnen installeren is het belangrijk om de maten van het kozijn goed te weten. Elk kozijn is anders. Wanneer een raam niet goed aansluit op het kozijn kan dit zorgen voor verspilling van energie. Het is dan ook belangrijk dat de kozijnen perfect opgemeten worden. Dit kunt u zelf doen, maar u kunt ook ons inschakelen om de kozijnen tot op de micrometer precies op te meten. Voor meer informatie over de installatie van glas in uw woning kunt u onze website bezoeken.