Maak kans op een gratis planning software

Wanneer je ouder wordt krijg je steeds meer verantwoordelijkheden en krijg je steeds meer om te doen. Zo wordt er thuis meer van je verwacht, maar ook op je werk en op school. Dit moet je allemaal maar zien te managen.  Je zal wel merken dat dit soms erg lastig kan zijn. Soms heb je heel veel tijd over en de ander keer kom je juist tijd te kort. Daarvoor hebben wij een speciaal planning software voor gemaakt. Deze software is niet makkelijk te maken en het heeft ons ook bakken met tijd gekost. Momenteel hebben wij een proefversie ter beschikking en geven nu licenties weg om deze te laten testen door verschillende mensen.

Proefpersonen gezocht

We willen verschillende proefpersonen. Een paar die fulltime werken, maar ook een paar die in hun studentenleven zitten. Iemand die fulltime werkt zal onze planning software namelijk anders waarderen dan een student. Ook heeft een student over het algemeen een hectischer leven dan een fulltimer. Een student heeft meerdere factoren die ervoor kunnen zorgen dat hij of zij het druk heeft. Zo heeft een hij een studie, een bijbaantje, vrienden en het uitgaan. Dit is ook de reden dat een student vaak niet goed kan plannen, omdat er veel meer factoren zijn.

Meld je hier aan

Onze planning software kan ervoor zorgen dat voornamelijk studenten een beter inzicht krijgen in de tijd en hoe ze deze moeten inplannen. Wij willen graag onze planning software zo snel mogelijk delen met het hele land, maar dan moeten we eerste weten of het een goed programma is. Daarom zijn wij op zoek naar jou! Ben jij een student of werk je fulltime? Meld je dan hier aan en maak kans op een licentie van deze planning software en voorzie van het gemak van een duidelijk overzicht.