Maak kennis met onze vaatwasser horeca

Wordt uw vaat niet meer schoon in de vaatwasser die u momenteel heeft? wees niet getreurd, want bij ons in het assortiment hebben wij een prachtige en goed functionerende vaatwasser horeca. Deze vaatwasser is met de tijd meegegaan en kan door middel van een display worden bediend. Hier kan je het programma op instellen, maar dit hoef je niet voor elke beurt te doen. Zo kun je glazen en borden op een kort programma zetten en vette pannen op een langer programma. Onze vaatwasser horeca is goed te gebruiken voor kleine ondernemingen, omdat hij niet heel veel ruimte in beslag neemt. Wel kan er veel tegelijk in en is de vaat snel schoon, daarom is het apparaat ook te gebruiken voor grotere ondernemingen.

Ingebouwde display

Zoals je leest, heeft onze vaatwasser horeca een display. Deze display is compleet waterdicht en werkt ook goed wanneer de display nat is, dus je hoeft niet bang te zijn om met natte handen aan het scherm te zitten. Er kunnen dus geen knoppen kapotgaan omdat er onverantwoord mee wordt gewerkt. Ook schakelt de vaatwasser zichzelf uit wanneer er langer dan een uur geen interactie heeft plaatsgevonden. Zo bespaart u ook nog eens op uw gas, water en licht rekening.

Lage prijs

Onze vaatwasser horeca mag dan meegegaan zijn met de tijd, maar een afwasser zal je nog altijd nodig hebben. De vaatwasser moet wel met de hand worden ingeruimd en zal ook elke beurt aangezet moeten worden. Om deze reden hebben wij de prijzen een beetje naar beneden gehaald, zodat je nog genoeg vermogen overhoudt om iemand in dienst te nemen hiervoor.

Nu op de beurs

Wilt u onze vaatwasser horeca in actie zien? Kom dan naar de beurs, hier staan wij onze prachtige vaatwasser te demonsteren. Hoeft u niet nog verder overtuigd te worden? Bestel de vaatwasser dan direct online op onze website.