Maak uw huis weer zo goed als nieuw met een renovatievloer!

Zoals de naam al zegt is een renovatievloer bedoelt als manier om een vloer te renoveren. Met moderne materialen is het de ideale manier om een oude houten vloer te kunnen vervangen en helemaal klaar te maken voor de toekomst. Met alle ontwikkelingen rondom duurzaamheid is het een kwestie van tijd tot dat uw woning ook te maken gaat krijgen met isolatie. Dit kan met behulp van dubbele ramen of met een goed geïsoleerde vloer.

Het verschil met uw huidige vloer

Wanneer uw woning is voorzien van een houten vloer die er al meerdere tientallen jaren ligt is het waarschijnlijk zo dat de vloer door de jaren heen is beschadigd. Door vorst en vocht kunnen houten vloeren rotten of splijten, met als gevolg dat er veel koude lucht naar binnen kan komen. Tegelijkertijd gaat er veel warme lucht naar buiten. En misschien merk je dit niet zo snel. Maar wanneer je een nieuwe renovatievloer hebt liggen zul je merken dat het een stuk sneller warm wordt en dat de temperatuur zonder al te veel moeite hetzelfde blijft. Het scheelt dus een hoop moeite en bovenal energie om de woning aangenaam warm te houden. En dat zul je natuurlijk ook merken in de totale kosten aan het einde van het jaar!

Maak uw woning helemaal klaar voor de toekomst!

Nu we toch bezig zijn met verduurzamen is het ook een goed idee om eens te gaan kijken voor zonnepanelen. Met een goed geïsoleerd huis heb je aan een aantal zonnepanelen al genoeg om jouw woning te kunnen verwarmen. Daarbij kun je, wanneer je wat energie over hebt, energieleverancier worden aan bedrijven als Eneco. Je bent dan niet alleen voordeliger uit, maar verdient er zelfs geld mee! Overstappen op een compleet CO2 neutrale samenleving is de volgende stap, waar we nu al op grote schaal aan bij kunnen dragen.