Makelaar Ede realiseert de verkoop van uw woning

De financiële crisis lijkt alweer mijlenver achter ons te liggen. Dit is goed terug te zien op de woningmarkt. De meeste huizen zijn drastisch in woningwaarde gestegen, positief als u op dit moment u huis wilt verkopen. Makelaar Ede Helpt u bij de verkoop van uw woning. U hoeft niet perse in Ede zelf te wonen, wij verkopen ook woningen uit de regio. Onze makelaars zijn persoonlijk betrokken en verdiepen zich in u als klant. Wij helpen u het beste resultaat te halen uit de situatie. Wij hebben professionaliteit, betrouwbaarheid en flexibiliteit hoog in het vaandel staan.

Verkoop proces bij makelaar Ede

Het verkoop proces van uw woning begint allemaal met een waardebepaling, Een ervaren makelaar komt bij u langs om een gratis waardebepaling te maken van uw woning, de makelaar zal een advies uitbrengen voor de verkoopprijs. Bent u het eens met de vraagprijs dan brengen wij uw woning op de markt. Wij bieden verschillende promotiepakketten aan, meer informatie hierover vindt u op de website van Makelaar Ede. Zodra uw woning in ons aanbod is opgenomen plannen wij bezichtigingen in met geïnteresseerde kandidaten, als één van deze kandidaten een bod uitbrengt zullen we  het onderhandelingsproces in gaan. Wij streven naar de meest gunstige prijs voor en de beste voorwaarden voor u als verkoper. De laatste stap in het proces in het afhandelen van de verkoop. Wij staan je bij in de laatste fase en zorgen dat alle papieren voor de notaris op orde zijn. U kunt nu met een gerust hart op zoek naar een nieuwe woning voor uzelf.

Vrijblijvende afspraak inplannen

Wilt u samen met Makelaar Ede kijken wat de mogelijkheden van verkoop voor uw woning zijn? Bezoek dan onze website en vraag vrijblijvende kennismaking aan. Onze medewerkers helpen u graag bij de verkoop van uw woning!