Makelaar Nijkerk | De weg door de huizenmarkt

De huizenmarkt staat nog steeds op een enorm hoogtepunt ondanks de huidige economische crisis als gevolg van corona heeft weinig invloed op de prijzen dit komt door een kwestie van vraag en aanbod in de huizenmarkt als de vraag hoog is en het aanbod wat minder zouden huizenprijs automatisch veel hoger worden wat er gewoon een tekort aan huizen is. De huizenmarkt is een best wel ingewikkelde markt. Voor deze markt is het daarom aan te raden om een makelaar in te huren. Hiervoor hebben wij makelaar Nijkerk. Wij ondersteunen in de markt en wij helpen u bij het zoeken naar een woning of het verkopen van uw woning

De verkoop van uw woning

Voor de verkoop van uw woning is het belangrijk om te kijken naar de huidige marktprijs. Omdat de huizenmarkt constant van prijzen veranderd is het belangrijk om een goede makelaar in te schakelen die verstand heeft van de markt vanwege de vele contacten die zij in de afgelopen jaren hebben kunnen leggen met veel andere makelaarsbedrijven. Wanneer wordt de uiteindelijke prijs van uw huis hebben kunnen bepalen zullen wij zorgen dat je geïnteresseerde potentiële kopers de mogelijkheid krijgen om uw huis te bezichtigen. Wanneer er zeer veel vraag is naar uw woning zorgt makelaar Nijkerk ervoor dat er een open dag geregeld wordt. Nadat er een bod uitgebracht zullen wij contact met u opnemen en zullen wij u ondersteunen tijdens het volledige proces van de verkoop. Denk hierbij aan verschillende zaken op het gebied van bijvoorbeeld de notaris en de overdracht van de woning. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.

Het kopen van een woning

Voor het kopen van een woning is het ook van groot belang om een goede makelaar in te schakelen. Wij helpen u bij het zoeken naar de juiste woning voor u. We beginnen altijd met een kennismakingsgesprek waarin wij wensen bespreken. Wanneer uw wensen duidelijk zijn voor ons zullen wij op zoek gaan naar alle potentiële mogelijk goede woningen voor u en zullen wij bezichtigingen voor u regelen. Wanneer wij uw droomwoning hebben gevonden kunt u in overleg met ons een acceptabel bod uitbrengen. Vervolgens zullen wij de onderhandelingen aangaan met de verkoper en zullen wij voor u de best mogelijke prijs en voorwaarden uit de deal proberen te halen. Wanneer alles rond is helpen wij u bij de overdracht van de woning en zullen wij u de hand schudden wanneer uw woning helemaal bevalt.