Meest uitdagende escape room Maarssen!

Escape room Maarssen | We verlangen er allemaal naar, om weer leuke activiteiten te kunnen ondernemen met vrienden, familie, het gezin of de geliefde. Kom je naar dé escape room van hartje Nederland? Maar waarom een escape room? Het ontsnappen uit deze kamer is het ideale vrijgezellenuitje, de perfecte teambuilding voor collega’s, of een gezellige dag weg met familie voor bijvoorbeeld een verjaardag. De escape room is een wereldwijde groeiende hype, waar veel vraag naar is momenteel. Wij beschikken over de meest uitdagende escape room van heel Nederland, genaamd de Post Office.

Escape room Maarssen verhaal

Achter iedere escape room zit een goed doorgedacht verhaal. Je hoort het vaker: een bank die je samen met je groepje moet gaan overvallen of dat je uit een gevangenis moet ontsnappen. In een escape room is het de bedoeling dat je samen met een groep op een fysieke locatie, een interactief spel speelt waarbij je zo snel mogelijk alles dient op te lossen. Achter onze escape room Maarssen zit ook een verhaal. Een stel genaamd Martha en John, zijn zeven jaar getrouwd en ineens verdwijn John. John is voor de laatste keer gezien op zijn werkplek op kantoor. Wat is er met hem gebeurd? Kunnen jullie als groep het raadsel oplossen?

Eisen escape

Escape room Maarssen | Onze room hanteert ook eisen voordat je van start kan gaan met de groep. Je mag absoluut geen eigendommen bij je hebben, al helemaal geen telefoon. Deze eigendommen dien je achter te laten in één van onze kluizen. De room is te spelen met acht personen. Daarnaast ben je volledig afgesloten van de buitenwereld. Klinkt dat niet super gaaf? Kom snel naar ons als we weer open zijn! Wil je zelfs alvast reserveren voordat het straks storm gaat lopen? Bekijk dan snel onze website en boek alvast de meest uitdagende room van Nederland!