Naar een festival? Bel een touringcar verhuur

Yes, we mogen weer! De coronamaatregelen zijn flink teruggeschroefd en het normale leven krijgt iets meer van zijn oude vorm terug. Daar horen voor (de meeste) jongeren dus ook festivals bij. Heb jij, ondanks de enorme vraag naar festivaltickets, er toch eentje kunnen bemachtigen? Dan is het misschien goed om na te denken over een touringcar verhuur!

Vervoer naar een festival: altijd een heikel puntje

Want ja: met alleen een festivalticket ben je er natuurlijk nog niet. De meeste mensen moeten ook nog vervoer regelen naar het festivalterrein zelf (er vanuit gaande dat je niet op fietsafstand van het terrein woont). Vaak is dat nogal een struikelblok: heb je een bob of moet je met het OV? Vaak wil er niemand van de vriendengroep de bob zijn, wat wij ook nog ergens wel kunnen begrijpen. Helaas is het OV ook niet altijd een ideale optie: het is vaak duur en niet toereikend, omdat het festivalterrein vaak niet direct naast het station ligt. Een goede oplossing zou een touringcar verhuur kunnen zijn. Met een touringcar verhuur spreek je van tevoren een aantal dingen af: hoeveel mensen er mee gaan in de bus, hoeveel iedere passagier betaalt, of er drankjes mee mogen in de bus of dat er drank gekocht kan worden in de bus.

Voordelen van een touringcar verhuur

Hoewel het misschien vooraf wat extra regelwerk is, is levert ook een hoop extra voordelen op. Je hebt geen last van volle treinen of treinen die überhaupt niet rijden. Je wordt voor de deur afgezet en ook weer opgehaald, vaak ook nog op een moment dat jij zelf kiest. Daarnaast zijn er verschillende touringcar verhuur opties, bijvoorbeeld inclusief drankjes, muziek en vele andere opties. Tot slot reis je natuurlijk alleen met jouw vriendengroep, wat de reis naar het festivalterrein ook al een feestje maakt. Is je groep niet groot genoeg om een hele bus te vullen? Niet getreurd: er zijn verschillende websites waar bustours worden aangeboden, waar je jouw vriendengroep op in kan schrijven. Zo is er altijd wel een optie te bedenken om jou op het festivalterrein te krijgen!