Nelf verf voor elk schip

Bent u op zoek naar echte marine coating? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Heeft u verf nodig voor uw schip? Bij ons kunt u terecht voor veel verschillende soorten coatings. Op ons platform bieden wij de mogelijkheid om informatie, technisch advies en de juiste coating voor uw schip te verkrijgen. De juiste coating gebruiken voor uw schip is ontzettend belangrijk omdat de coating van uw schip tegen water, wind en weer moet kunnen. Zelfs bij intensief gebruik moet de coating er goed op blijven. Naast dat de coating er goed op moet blijven zitten, zijn er ook diverse strenge eisen in de scheeps- en jachtbouw voor het onderhoud. Deze strenge eisen gelden ook voor de kwaliteit van de kleurvastheid. Met trots kunnen wij u melden dat wij officieel dealer zijn van het coatingmerk Nelf verf.

Nelf verf assortiment

Naast dat uw schip tegen wind, weer en water moet kunnen, wilt u natuurlijk ook dat de coating lang meegaat. Met ons assortiment van Nelf verf, kunnen wij kwaliteit en een lange levensduur garanderen. Deze coatings bieden naast kleurvastheid, ook een goede en sterke beschermlaag voor uw schip. Van dit verfmerk bieden wij een uitgebreid assortiment coatings aan voor uw schepen. Wij kunnen met dit merk elke verfkleur voor u ontwikkelen. Dat klinkt toch super? Omdat wij beschikken over een ingericht mengsysteem, kunnen wij wel tot 12.000 soorten verschillende verfkleuren voor u ontwikkelen. Hierdoor is het mogelijk om al uw wensen aan ons door te geven en daarvoor krijgt u uw eigen gewenste kleur en verpakkingsformaat.

Informatie aanvraag

Op onze website kunt u deze Nelf verf gemakkelijk bij ons online bestellen. Heeft u deze specifieke wensen voor een eigen verfsoort? Dat is geen enkel probleem. Hiervoor kunt u altijd even contact met ons opnemen. Bekijk snel ons complete aanbod.