Netwerk tester

Een netwerk tester is een apparaat dat wordt gebruikt om fouten in je netwerk te ontdekken. Denk hierbij aan polariteit, verkeerde verdraaiingen, kortsluitingen, etc. Het is handig om jou netwerk te testen na het aanleggen en monteren van de netwerkkabel. Hierbij kunnen namelijk een aantal dingen fout gaan die je zonder een netwerk tester over het hoofd ziet.

Dit zal leiden tot een slechte netwerkverbinding. Het testen zelf is eenvoudig en werkt als volgt. Je steekt beide uiteinden van de kabel in de tester en zet het apparaat aan. Dit apparaat meet dan per ader of deze goed of fout is verbonden.

Netwerk tester specialist

Bij ons kan je een netwerk tester aanschaffen. Vraag eenvoudig een offerte aan, zodat we je een beter idee kunnen geven over de kosten die komen kijken bij het aanschaffen van een netwerk tester. Naast het testen van de coaxiale kabel en de netwerk kabel kan het apparaat ook de lengte van de kabel meten.

Het apparaat zelf is niet zo groot en kan je eenvoudig meenemen. Voor kabelinstallateurs is dit een onmisbaar hulpmiddel. Na het meten van de prestaties van het netwerk wordt er een rapportage opgeslagen. Op deze manier kan je gemakkelijk de data aflezen en een oordeel sluiten over de resultaten. Verder is het mogelijk om jou smartphone aan te sluiten op de netwerk tester.

Ons bedrijf is al meer dan 25 jaar actief als technische groothandel. Door de jaren heen hebben we kennis en expertise opgedaan over de producten en diensten op deze markt. We zoeken altijd naar een geschikte oplossing en leveren uitsluitend kwaliteit.

Contact opnemen over de netwerk tester

Als je vragen hebt over de netwerk tester dan kan je contact met ons opnemen. Wij zijn zowel telefonisch als per mail te bereiken. Al onze contact gegevens zijn aanwezig op de website. Verder hebben we een fysieke locatie in Capelle aan den IJssel.