Omtrek van penis meten

Goed voorbereid is halve werk.
Een omtrek van penis meten is belangrijker dan de lengte. Een condoom moet goed kunnen passen op de penis om scheuren te voorkomen, en of dat ie per ongeluk afrolt tijdens het gebruik. Gelukkig kun je tegenwoordig dankzij internet condooms anoniem bestellen in een erotische webshop. Het is natuurlijk handig dat ´anoniem bestellen´, maar minder handig dat je het formaat van je penis niet weet voordat je een condoom gaat bestellen. De omtrek van penis is uitgangspunt voor condoomgrootte.

Omtrek meten.
Op de informatieve pagina van Erotiekwinkel.com kan je jezelf inlezen over penis omtrek meten. Natuurlijk staat op de pagina andere tips over condooms maar omtrek is belangrijker. Een te strakke condoom kan de penis knellen en dat is niet zo fijn tijdens seks, en misschien kan het condoom ook nog scheuren wat kan resulteren in ongewenste zwangerschap of SOA. Een te grote condoom kan tijdens seks van penis afglijden, misschien voel je dat niet als je binnen bent in een vagina van een vrouw, maar voor je het weet is zij zwanger. Dus omtrek is veel belangrijker dan lengte. Een te lange condoom of niet niet zo probleem te zijn, je hoeft het rubbertje dan niet helemaal af te rollen.

Extra tips.
Neem altijd een condoom mee als je op stap, vakantie of waar dan ook gaat. Seks met je vriendin of een anonieme vrouw kan plezierig zijn. Maar goed voorbereid kan ongewenste humeur voorkomen. Alle condooms die in Europa worden verkocht worden aan strenge eisen onderworpen. Een onbekend condoommerk zoals Wingman kan net zo goed zijn als Durex. Het klinkt misschien minder veilig tussen je oren maar qua veiligheid zit het wel goed met minder bekende condoommerken. Er worden vele funcondooms verkocht met geinige figuren, maar funcondooms zijn niet geschikt voor ´Safe sex´. Het sperma wordt dan niet veilig opgevangen in het kamertje in de top van een condoom. Er zijn stevigere condooms te koop zonder spermaopvang in het kamertje in de top van condoom, deze condooms worden meestal gebruikt voor anale seks in de anus, populair in gay-scene. Heb je latex allergie, dan zijn latexvrije condooms van merken Pasante en manix geschikt.