Onderwaterbeton – voor uw maritieme en civiele projecten

Ik vind het altijd weer fascinerend om te zien hoe een parkeergarage vanaf de grond wordt opgebouwd, als kleine jongen was ik altijd al geïnteresseerd hoe dit gebeurde en wist ik zeker dat mijn beroep hier later mee te maken zou krijgen. Hetzelfde had ik met tunnels, want hoe was het toch mogelijk dat iets wat onder de grond zat waterdicht kon zijn. Al snel leerde ik dat dit kon door het storten van onderwaterbeton. Na mijn schooltijd ben ik in loondienst gegaan en heb ik uiteindelijk in 2011 de stoute schoenen aangetrokken om mijn eigen bedrijf te beginnen. Ik heb een vernieuwende wijze van opereren ontwikkeld.

Benieuwd hoe ik u van dienst kan zijn bij uw maritieme of civiele project? Lees dan snel verder, ik vertel u alles over mijn eigen wijze van opereren.

Het storten van onderwaterbeton

Onderwaterbeton kan u niet zomaar storten, er gaat een heel proces aan vooraf. Onderwaterbeton wordt gebruikt voor het realiseren van ondergrondse constructies zoals parkeergarages en tunnels. Als eerste moeten we de juiste bouwkuip aanbrengen, tevens treffen wij voorzorgsmaatregelen omdat anders de bouwkuip vol met water te staan. Als deze maatregelen getroffen zijn storten onze duikers met onderwaterbeton een vloer, daarna wordt de bouwkuip leeggepompt.

Onze expertise

Wij kunnen u van dienst zijn als aannemer maar tevens ook als begeleider omtrent het storten van onderwaterbeton. Wij dragen zorg voor het verpompen en de inkoop. U wordt dus volledig ontzorgt tijdens het maritieme of civiele project.

Vrijblijvende offerte aanvragen

Wilt u meer weten hoe wij u van dienst kunnen zijn bij het storten van onderwaterbeton? Bezoek onze website voor meer informatie, hier kunt u ook een vrijblijvende offerte aanvragen. Voor al uw vragen kunt u ook bellen of mailen. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.